Connect with us

HeyNews.ro

A fost data afară de la TV, s-a mutat în Germania, iar acum s-a aflat din ce trăiește Răzvan Botezatu! Nimeni nu se aștepta la asta

Vedete

A fost data afară de la TV, s-a mutat în Germania, iar acum s-a aflat din ce trăiește Răzvan Botezatu! Nimeni nu se aștepta la asta

Răzvan Botezatu, fostul prezentator de la „Star Matinal” de la Antena Stars, a dat lovitura în Germania, asta după ce în România a pierdut aproape tot.

Deși a renunțat la o carieră care promitea în televiziune, acum, Răzvan Botezatu nu regretă nicio secundă decizia care l-a dus departe de România și de lumea showbiz-ului de la noi. Mai mult, recunoaște el, situația lui financiară este mai bună decât s-ar fi așteptat.

”Sunt bine, în sfârșit, sunt bine, în Germania. Am învățat limba, o vorbesc deja bine, nu mai am probleme. Am plecat în Germania pentru că, după ce am renunțat la a mai prezenta matinalul, nu aveam cum să mai fac față din punct de vedere financiar, cheltuielile fiind suficient de mari. Acum însă, de ceva vreme, chiar dacă nu lucrez propriu-zis, adică nu merg la serviciu, la birou, câștig mai bine ca înainte. De vreo trei ori mai bine (râde, n. red.). Adică fac bani din instagram și sunt pr la o aplicație, la Red Carpet, și de acolo îmi vin suficienți bani pentru a mă descurca de-a dreptul onorabil în Germania. Oricum, sunt și mama și sora mea acolo, nu îmi făceam griji, dar mă descurc!”, a declarat Răzvan Botezatu pentru wowbiz.ro.

Răzvan Botezatu a recunoscut că este gay

Fostul prezentator de la Antena Stars, deși a părut că are o relație extrem de frumoasă cu iubita lui, fostă colegă de platou, a lăsat un mesaj extrem de sincer despre faptul că este gay. „Unii dintre voi ar putea spune: „Și ce este nou?”. Alții s-ar putea să nu fi știut sau să nu „suspecteze”. Poate vă veți întreba: trebuie încă să menționezi sexualitatea în 2019? Cred că da! Sigur, în anii trecuți s-au întâmplat multe în ceea ce privește acceptarea, dar suntem încă departe de normal. Aceste cuvinte nu ar trebui să se refere la propria mea ieșire personală, ci la cât de important este să înțelegem oameni care sunt diferiți de noi și luându-ne ca fiind diferiți de la sine înțeles,  a fost mesajul lui Răzvan Botezatu.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!