Connect with us

HeyNews.ro

A refuzat până acum să vorbească despre divorț! Dana Săvuică spune adevărul despre despărțirea de soțul ei: „După 25 de ani de relație, am divorțat la notar”

Vedete

A refuzat până acum să vorbească despre divorț! Dana Săvuică spune adevărul despre despărțirea de soțul ei: „După 25 de ani de relație, am divorțat la notar”

Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au împărțit o relație de 25 de ani și o căsnicie de 22. Cei doi au împreună o fiică, Julie, de 23 de ani. Deși se pare că îi uneau lucruri importante, au decis să își spună adio și să meargă pe căi separate. Fiind doi oameni maturi, responsabili și asumați, au ales cea mai rapidă și discretă cale. Au mers împreună la notar, la sfârșitul anului 2015, punând capăt mariajului. La doi ani de la divort, Dana Săvuică spune adevărul despre despărțirea de soțul ei.

„Eu am ţinut foarte mult la părearea soţului meu, ca să nu se simtă complexat. El a fost bărbatul în casă. Nu ştiu cum a perceput el lucrurile, dar eu mi-am dat silinţa. Eu de-a lungul căsniciei am făcut  efortul să fiu o mamă bună, o soţie bună… Lăsând la o parte acest aspect al celebrităţii, pe care soţul meu l-a gestionat foarte greu, pentru că nu este uşor să fii cu o femeie, cred că am obosit. S-a întâmplat un declic şi nu am vrut să ne certăm în fiecare zi, aşa că mai bine ne-am zis că ne despărţim şi rămânem prieteni. Nu trebnuie să rămâi într-o căsnicie pentru că ai o casă, o maşină sau o afacere împreună. Inima şi sufletul sunt mai importante şi dacă simţi că acolo doare…mai bine te eliberezi de tot. Şi nici copilul nu mai suferă. 

Eu am decis lucrul acesta. Cred că am fost eu cea care s-a maturizat şi am tăiat răul de la rădăcină. Am zis să ne vedem noi de pasiunile noastre, fiecare cum ştie mai bine. Fiica mea, Julie, e foarte ok şi poate să judece lucrurile aşa cum trebuie. Mi-a zis doar un singur lucru: «Mami, eu mă bucur pentru tine, vreau să fii liniştită, sănătoasă şi fericită» şi la fel pentru tatăl ei”, a mărturist Dana Săvuică la „Totul pentru dragoste”, emisiunea Mirelei Vaida de la Antena 1.

Tot la acest show, Dana a recunoscut că şi-a găsit un iubit, dar păstrează discreţia asupra identităţii celui acre a cucerit-o. „Nimeni nu este singur pe lumea asta. Găseşti dragostea în alte forme. Poate îţi iei un animal de companie. Dacă bărbatul cu care eşti nu mai găseşte frumuseţea în tine, să fii sigură că nici nu o să o mai găsească vreodată! Va veni altul care va descoperi acest lucru. Aşa că după ce un tren intră în gară, automat vine altul după el. Iubesc, posibil să fiu iubită, dar las lucrurile în voia lor. Nu vreau să pun presiune pe nimeni şi nici nu vreau să pună cineva presiune pe mine. Soţul îmi reproşa uneori că mă expun prea mult, deşi eu eram destul de decentă. Pornirile astea le avea el. Posesivitate şi gelozie, dar nu era agresiv! Eu nu făceam nimic înainte să întreb, mai ales că eu provin dintr-o familie de diplomaţi”, a completat blonda.

Născută într-o familie de diplomaţi, şi-a petrecut copilăria alături de părinţii aflaţi în misiune în Asia. Şcoala a făcut-o în România, în perioada facultăţii a avut primul contact cu modellingul, iar ulterior şi-a deschis o afacere în domeniu.

Dana Savuica alaturi de fostul ei soţ, Răzvan Stanciu

 

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!