Connect with us

A spus adevărul! Care a fost, de fapt, relația dintre Plușica de la Puterea dragostei și Culiță Sterp: „Ne-am cunoscut mai bine, am încercat să…”

Vedete

A spus adevărul! Care a fost, de fapt, relația dintre Plușica de la Puterea dragostei și Culiță Sterp: „Ne-am cunoscut mai bine, am încercat să…”

Raluca Marina aka. Plușica de la „Puterea dragostei” a decis să spună adevărul cu privire la relația pe care a avut-o cu cântărețul de muzică de petrecere Culiță Sterp.

Plușica de la Puterea Dragostei și Culiță Sterp și-au ținut relația ascunsă de ochii publicului. După ce cântărețul s-a împăcat cu fosta lui soție Carmen de la Sălciua, blondina a decis să facă lumină în legătură cu speculațiile care au apărut în mediul online.

„Mister, mister, mister… Eu cu Culiță ne-am cunoscut mai bine ca să spun așa, am încercat să ne cunoaștem, dar până la urmă am ajuns la concluzia că nu poate fi nimic mai mult între noi decât o prietenie și am lăsat-o exact așa cum a fost. A fost foarte frumos ce a fost și îl respect în continuare pe Culiță pentru că este un om deosebit. Chiar mă bucur că am rămas prieteni, adică nici nu aveam de ce pentru că nu ne-am certat… Am încercat, am vorbit mai mult dar… atât”, a spus Plușica într-un vlog.

Nu și-au asumat public relația

”Între Culiță Sterp și Plușica de la ”Puterea Dragostei” a fost întotdeauna… ceva. Adică, de când, din vară, se plăceau enorm și au devenit foarte apropiați, până când Culiță s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua, cei doi se  vedeau regulat și se întâlneau în secret. Plușica voia să își asume relația, ținea foarte mult la Culiță Sterp, dar el n u a acceptat să se afișeze, oficial, cu ea. Motivul nu la-u spus niciodată răspicat, dar cel mai probabil Culiță Sterp nu voia să se afișeze cu Plușica pentru că știa că e mai rentabil pentru el, ca și cântăreț, să pară burlac, succesul lui fiind unul în care conta această idee”, a declarat un apropiat de-al cuplului pentru wowbiz.ro.

Plușica se pare a făcut tot ce a putut pentru a rămâne alături de artist. Ba chiar a acceptat să se vadă cu acesta pe ascuns, departe de ochii curioșilor. ”Plușica a făcut, la propriu, naveta pentru Culiță Sterp. Cum o chema undeva, Pluși mergea, fie că era vorbva de Sibiu, fie că era vorba de Hunedoara. Mergea la evenimentele lui, îl susținea, încerca să fie discretă și să nu fie geloasă. Ea ar fi vrut să fie tot timpul lângă el, dar Culiță nu prea accepta, se fereau. Ajunseseră la un moment dat să se vadă la terase, prin Hunedoara, doar, doar să nu fie văzuți”, a mai spus sursa citată.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, din nou, împreună

S-au iubit, s-au despărțit, iar acum sunt din nou împreună! Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, continuă să le arate admiratorilor că sunt fericiți, după ce și-au acordat o altă șansă. 

„Ne-am îngropat dar nu am realizat că noi suntem…Semințe ! Și…Iată-ne, din nou zâmbind! La mulți ani ție: Bărbatului care m-a condus până în fața lui Dumnezeu, omului simplu cu care râdeam la oi pe câmp și unde fericirea era cea mai pură! Îți doresc să fii un om împlinit cu tot ce înseamnă asta! ? Te felicit pentru ambiția și evoluția ta! Știu cum am început de acolo de jos și știu cât a fost de greu! Culege roadele succesului și fii un om fericit!” , a fost mesajul lui Carmen de la Sălciua, pentru Culiță Sterp, postat pe contul său de socializare. 

„Deocamdată am pus o poză. Recunosc, e totul mult mai bine între noi, am început să vorbim, dar încă nu am oficializat public, nu am făcut publică treaba asta. Probabil va veni şi timpul acela. Deocamdată doi oameni răniţi au nevoie să stea liniştiţi. Noi avem nevoie şi de nişte discuţii, de nişte momente ale noastre. Nu putem direct să venim în presă şi să oficializăm, mie nu-mi plac scandalurile. Ne-am întâlnit, am vorbit, am purtat discuţii. Fiecare are răni, fiecare şi eu am defecte şi el are defecte şi defectele acestea trebuie cumva să se transforme în calităţi. Noi am ales să discutăm despre o nouă şansă a noastră, pentru că până la urmă noi suntem căsătoriţi în faţa Dumnezeu, iar pentru mine chestia asta este foarte importantă ”, a spus Carmen de la Sălciua într-o discuție telefonică acordată pentru Antena Stars. 

„Și da! Prima poză împreună! Trecut, prezent și viitor”, a scris Culiță Sterp în dreptul unei fotografii cu Carmen de la Sălciua.


Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!