Connect with us

HeyNews.ro

Alessio, mesaj emoționant pentru fiul lui: ”Mi-ai schimbat viața pentru totdeauna!” William împlinește astăzi vârsta de 6 ani

Vedete

Alessio, mesaj emoționant pentru fiul lui: ”Mi-ai schimbat viața pentru totdeauna!” William împlinește astăzi vârsta de 6 ani

Alessio este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din muzica de petrecere din România, care a reușit să se facă remarcat și să cucerească Youtube-ul cu fiecare piesă pe care o lansează. Cântărețul sărbătorește azi aniversarea de 6 ani a băiețelului, William.

Ziua de astăzi este una specială pentru Alessio. Băiatul lui, William, împlinește 6 anișori. Tatăl lui l-a felicitat și i-a transmis, în mod public, un mesaj cu totul emoționant. Alessio este un tătic devotat și are o relație foarte bună cu cei patru copii ai săi.

„Astăzi nu este o zi oarecare. Este ziua în care tu, copilul meu drag și scump, mi-ai schimbat viața pentru totdeauna! La mulți ani, copil frumos și bun! Să ai o viață plină de bucurii, norocul să te însoțească și toate visele să ți se îndeplinească!”, a scris Alessio, pe Instagram, în dreptul unor imagini în care apare alături de fiul lui.

Alessio este, la 29 de ani, căsătorit de 13 ani și are deja patru copii

Alessio este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști ai noului val și, chiar dacă se bucură de o atenție deosebită în lumea muzicii, este extrem de discret când vine vorba de viața lui de familie.

„Înainte de a decide părinții mei de a mă însura, ei tot făceau glume cu mine: „Hai că ai crescut, te însuram, îți luăm remorcă”, dar eu sincer nici nu voiam să aud, nu simțeam că e cazul. Îți dai seama, la 16 ani, chiar nu aveam nicio treaba și nu-mi doream să mă căsătoresc, eu voiam să mai copilăresc. Au continuat „glumele” cu însurătoarea din partea părinților și, la un moment dat, începuse să mă încânte și pe mine gândul de a mă însura. Cu toate că nu era cu toată dorința, dar așa erau tradițiile la noi, eu fiind de etnie rromă…. Părinții mi-au vrut binele și s-au gândit că ar fi cel mai bine pentru mine să mă însor. Totul s-a întâmplat la vârsta de 16 ani, în Italia unde eram stabiliți de câțiva ani buni. O știam de când eram copii mici, de pe la 4-5 ani, părinții noștri erau prieteni foarte buni de familie și mai tot timpul veneau pe la noi, mergeam pe la ei în vizită și tot așa. Mamai i-a plăcut de ea de când era mică, o îndrăgea, și tot făcea glume: „te fac nora mea”. A trecut vremea, am crescut și între timp ne-am stabilit  în Italia, iar când am făcut 16 ani, părinții mi-au spus că ar fi bine să o luăm pe ea, că este frumoasă, că e ce trebuie, că părinții sunt ok… Prima noastră întâlnire serioasă a fost a avut loc prin intermediul părinților noștri, au zis să ne vizităm, să vorbim, să ne cunoaștem mai bine și să vedem dacă ne înțelegem, să mergem mai departe… Am fost la ea acasă, n-am discutat foarte multe lucruri, am fost un pic prin oraș, nu mai țin minte exact ce am vorbit sau ce am făcut, însă ne-am plăcut reciproc, a fost o atracție așa, la prima vedere. După care nu a mai durat foarte mult, timp în care s-au pus de bun acord părinții, nouă ne-au adresat niște întrebări dacă ne place unul de altul, am zis că da, și de acolo a început totul, adică ne-am mutat împreună. Am făcut o petrecere de logodnă, nu am făcut nuntă, vezi Doamne ne-am unit, ne-am combinat!”, ne-a declarat Alessio.

„Foarte multe regrete nu am. Sincer, dacă m-aș mai naște odată și aș gândi altfel, doar că nu m-aș mai însura la vârstă de 16 ani, dar în privința copiilor nu am regrete. Sunt foarte  mulțumit că am copii, iar ei mi-au adus împlinirea sufletească! La 28 de ani să fi tată cred că este o vârstă foarte ok, doar că la mine s-a întâmplat mult mai devreme, față cea mare are 12 ani și dacă ies cu ea pe stradă probabil multă lume spune că este sora mea, nepoata sau altceva, dar nu față mea. La 12 ani este mare, mai are puțîn și se face cât mine. Am copii foarte mari și cu asta chiar mă bucură!”, spune Alessio.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Happy Sunday

O postare distribuită de ALESSIO OFFICIAL🎙 (@alessiomusicofficial) pe

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!