Connect with us

HeyNews.ro

Alina Eremia a fost cerută în căsătorie: “Am primit de curând chiar trei cereri în căsătorie”

Vedete

Alina Eremia a fost cerută în căsătorie: “Am primit de curând chiar trei cereri în căsătorie”

Alina Eremia a evitat să-și expună public viața personala, iar acum, într-un interviu acordat pentru o televiziune, cântăreața a vorbit despre casatorie. Artista a recunoscut ca a fost ceruta recent in casatorie de iubitul ei, Edi Barbu, pe care l-a cunoscut în sala de sport, iar relația lor s-a înfiripat timid, cu priviri aruncate pe furiș unul către celalalt. Cei doi sunt impreuna de mai bine de 2 ani.

Alina Eremia este mai îndrăgostită ca niciodată şi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Edi Barbu, un tânăr corporatist. Artista a oferit un interviu în exclusivitate pentru Star Matinal de Weekend și a făcut cateva dezvăluiri despre viața ei. „Nu mă ascund, aşa cum la un moment dat am vrut să spun povestea mea şi a iubitului meu pentru că deja se specula prea mult şi nu eram OK cu treaba asta. Nu mă ascund, dar nici nu îmi place să plusez pe treaba asta. Îmi place să plusez prin muzica mea”, explică Alina.

Mai mult, artista a recunoscut ca a fost ceruta in casatorie: „Am primit de curând chiar trei cereri în căsătorie”, a dezvăluit artista, explicând că „suntem doi oameni maturi şi ştim să evaluăm foarte bine lucrurile şi nu lăsăm lucrurile de genul să aibă vreun impact asupra noastră”, spune Alina.

Secretul unei relaţii fericite, este, în viziunea lor, comunicarea și respectul. „E normal să existe păreri diferite și nouă ne place să dezbatem diverse subiecte, chiar și în contradictoriu, dar niciodată nu se transformă într-o ceartă, din contră, o punem pe seama unei glume. Am învățat să discutăm în contradictoriu într-un mod productiv, asta ne ajutăm să vedem toate perspectivele problemei“, au declarat ei pentru unica.ro.

De asemenea, cântăreața a mai vorbit și despre greutățile cu care s-a confruntat la începutul carierei. „Am semnat primul contract de artist la vârsta de 15 ani, dar timp de trei ani, până când am lansat prima mea piesă, am depus mari eforturi. Am tot încercat, am mers din studio în studio, stăteam cu nopţile în studio şi încercam să nimeresc o piesă bună. (…) Dacă cineva spune Alina Eremia, aş vrea să se gândească la muzica mea”, a mai adăugat artista.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!