Connect with us

HeyNews.ro

Andra, în mijlocul unui scandal din cauza onorariului de 10.000 €! ”Se puteau dota 4 laboratoare pentru elevi de banii ăştia”!

Tendinte

Andra, în mijlocul unui scandal din cauza onorariului de 10.000 €! ”Se puteau dota 4 laboratoare pentru elevi de banii ăştia”!

Îndrăgita artista este în centrul unui scandal din cauza unui concert pe care l-a susținut pe 13 martie, la Târgu Mureș, eveniment organizat și plătit de primăria orașului.

De aici a pornit și controversa, căci consilierul local Dan Masca a încercat să afle câți bani a încasat artista, motivând că onorariul ar fi putut fi folosit mai degrabă pentru dotarea unor școli din oraș.

„Acum ceva luni am cerut să mi se comunice cît a costat cîntarea Andrei and band, cantare facturata de firma condusa de sotul Andrei, Măruță. Familia Măruță comunică primariei tirgumuresene ca ei nu sunt de acord sa mi se comunice. Procesul este in desfasurare, dar intre timp am ajuns sa vad unul din contracte și mizeria gastii vesele din primaria pnl-udmr-psd si a cintaretilor ce fac milioane din bani publici, dar in acelasi timp unii fac pe marii activisti civici… Ca idee, dotarea laboratorului de robotica din Colegiul Papiu din surse private, via Fondul Științescu a fost de 45000 lei. Adica cit o cintare a Andrei de minim 40 minute. De ziua femeii se puteau dota vreo 4 laboratoare de banii risipiti, iar aceste laboratoare se puteau folosi ani de zile de sute/ mii de elevi si profesori”, spune Dan Masca, citat de publicația locală www.ziardecluj.ro.

În contractul publicat de ziarul respectiv, se arată că solista a încasat 47.062, 04 lei pentru o prestație de minimum 40 de minute.

 

Mai mult decat atat, consilerul Dan Masca a continuat cu alte dezvaluiri pe o retea de socializare. Acolo, consilerul a dezvaluit cat a costat cântarea la Târgul de Crăciun, afirmand ca unul dintre cele mai sarace judete din Romania risipeste banul public aiurea.

„Unul dintre cele mai sărace județe din România risipește banul public aiurea, iar după aceea se justifică că nu au bani pentru investitiile obligatorii ale autoritatilor locale… La fel de penibilă faza cu negocierea. „Artiștii care au urcat pe scena amplasată pe platoul de la Curtea Domnească cu ocazia organizării Târgului de Crăciun de la Piatra Neamț au costat bugetul Consiliului Județean Neamț nici mai mult, nici mai puțin decât 350.000 de lei. Mare parte din această sumă, respectiv 22.500 de euro, adică puțin peste 100.000 de lei, a intrat în buzunarele lui Smiley și ale trupei sale, dar și ale maestrului Gheorghe Zamfir și Bere Gratis. Concret, Smiley a fost plătit cu 9.500 de euro, iar Gheorghe Zamfir și Bere Gratis, la pachet, cu suma de 13.000 de euro. Diferența de până la 350.000 de lei a fost cheltuită pentru plata celorlalți soliști și trupe care au cântat la Târgul de Crăciun. Oricum, ar trebui să fim mulțumiți, a dat de înțeles Carmen Năstase, directorul Centrului pentru Cultură „Carmen Saeculare”, pentru că tariful lui Smiley pentru o oră de concert ar fi de 12.000 de euro, însă artistul a mai lăsat la preț. Motivul: s-a negociat cu un impresar care a trimis la Piatra Neamț mai multe vedete, motiv pentru care a fost și loc de niște reduceri.”, a scris Dan Masca pe Facebook.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Tendinte

To Top
error: Contentul este protejat!