Connect with us

HeyNews.ro

Andrada Bârsăuan, decizie importantă înainte de cele DOUĂ NUNȚI: “Sunt convinsă că mulți veți trăi același sentiment“

Vedete Populare

Andrada Bârsăuan, decizie importantă înainte de cele DOUĂ NUNȚI: “Sunt convinsă că mulți veți trăi același sentiment“

Cel mai important eveniment din viața Andradei Bârsăuan se apropie cu pași repezi și chiar dacă este extrem de ocupată cu pregătirile pentru cele două nunți, da! artista face două nunți cu alesul inimii ei, cunoscutul saxofonist Lazăr Arman, îndrăgita intrepretă de muzică populară nu-și neglijează deloc cariera.

Andrada Bârsăuan se pregătește intens pentru cele două nunți care urmează să aibă loc anul acesta în toamnă, iar emoțiile sunt pe măsura marelui eveniment. Prima nuntă va avea loc pe 24 Octombrie la Satu Mare, iar cea de-a doua pe 7 Noiembrie în județul Bistrița Năsăud. Intrepreta de muzică populară și partenerul ei de viață, Lazăr Arman, sunt foarte atenți la detaliile pe care le pun la punct pentru dublul eveniment și au grijă să nu omită nimic.

Chiar dacă sunt prinși cu pregătirile pentru cele două nunți, cei doi pregătesc multe surprize pe plan muzical. Mai exact, Andrada Bârsăuan și Lazăr Arman vor lansa o melodie dedicată tuturor celor care își unesc destinele, intitulată “Voi fi mereu lângă inima ta”, asta după ce în urmă cu 2 luni au postat două coveruri – “Vin la tine puișor și “Sufletul îmi plânge“ care au depășit deja 1 milion de vizualizări ambele pi.

„În urmă cu 2 luni am postat 2 coveruri – “Vin la tine puișor“ și “Sufletul îmi plânge“ care au depășit deja 1 milion de vizionări amândouă! Sunt foarte încântată de reacția publicului și ascultătorilor, ceea ce m-a ambiționat și mai mult chiar dacă mă aflu într-o perioadă extrem de aglomerată cu multe evenimente și în același timp cu pregătiri pentru cele două nunți, ni curând voi lansa o nouă melodie dedicată tuturor celor care își unesc destinele, “Voi fi mereu lângă inima ta”. În urma cu câteva ore am primit piesa de la studio, urmează să-i filmăm videoclip și să-l lansăm pe canalul de YouTube. Eu am emoții mari când o ascult, sunt convinsă că mulți veți trăi același sentiment!”, ne-a declarat Andrada Bârsăuan.

Andrada Bârsăuan, pregătiri intense pentru cele două nunți din toamnă

Cei doi artiști vor face două nunți grandioase cu peste 1000 de invitați și multe perechi de nași. Artista a ales deja rochia de mireasa, pe care o va purta la ambele nunți, și a dat câteva detalii despre modul în care se va desfășura dublul eveniment. „Nu-mi vine să cred că au rămas doar câteva luni până la marele eveniment din viața noastră! Prima nuntă va avea loc pe 24 Octombrie la Satu Mare, iar pe 7 Noiembrie în județul Bistrita Năsăud. Mă aflu în perioada stresului de pregătiri, cred că toate miresele trec prin etapa asta, Lazăr este cel calm eu cea agitată. Sunt bucuroasă că mi-am găsit rochia visurilor mele! Este cumpărată și așteaptă să o preiau în luna Septembrie! Mi-am ales rochia din București, pot să vă spun doar că este așa cum mi-am imaginat că va fi, vreau să rămână surpriză! Majoritatea lucrurilor le-am organizat, chiar și invitațiile deja sunt comandate, au rămas doar lucrurile mărunte de aranjat! Nu e ușor, când ai de organizat 2 evenimente și total diferite, fiecare zonă are tradiția ei și încercăm să împăcăm pe toată lumea!”, ne-a declarat Andrada Bârsăuan.

Artista a dezvăluit și motivul pentru care s-au decis să facă două nunți mari, unde vor avea și mai multe perechi de nași: „Am hotărât să facem două nunți fiindcă ne respectam familiile și tradițiile. Vor fi două nunți mari, în fiecare parte vor fi în jur de 500 de persoane. Va fi diferit fată de cum e obișnuită toată lumea, la Satu Mare vor fi 4 perechi de nași, cei din partea mea doar, iar la Șanț, județul Bistrita Năsăud, de unde vine viitorul meu soț, este o tradiție cu nașii. Nașii de-obicei depășesc chiar și numărul 10. Încă nu știu să vă spun exact câți vor fi, dar destul de mulți. Așadar vom avea mulți nași! Am hotărât să le stabilim joia de altfel, fiindcă avem foarte mulți prieteni și colegi din domeniul nostru, iarăși de altfel avem nunți programate în fiecare Weekend! Vor cânta mai mulți artiști, asta este surpriză!”, a mai declarat Andrada Bârsăuan.

 

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete Populare

To Top
error: Contentul este protejat!