Connect with us

VIDEO & POZE. Andre, trupa fenomen, se reunește după 17 ani și pregătește o nouă piesă! Avem primele declarații ale Andreei Bălan și ale Andreei Antonescu

Muzică

VIDEO & POZE. Andre, trupa fenomen, se reunește după 17 ani și pregătește o nouă piesă! Avem primele declarații ale Andreei Bălan și ale Andreei Antonescu

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au decis să pună stop carierelor solo și să redevină formația care a isterizat România: ANDRE!

https://youtu.be/hegJyQlO-OM

Legendara trupa Andre se reunește și pregătește o nouă piesă! Cele două fete pline de energie, curaj și originalitate, revin 17 ani mai târziu, cu forte proaspete și lansează pe 9 iulie „Reset la inima”. Recent, cele două artiste au filmat clipul următoarei lor piese care va fi lansat în cadrul unui eveniment privat organizat de către Cat Music, casa de discuri care a lansat marele proiect în urmă cu 20 de ani.

„Andre reprezintă copilăria și adolescenta mea. Am trăit foarte intens acea perioadă și m-a marcat profund. Azi, la maturitate, am decis să ne reunim și de data aceasta să facem ceea ce ne dorim noi două. O facem pentru fanii noștri care nu au încetat să ne susțină în acești 17 ani, cât nu am fost împreună și care nu au încetat să spere că ne vom reuni. Andre înseamnă o legendă, un model și un reper pentru o generație întreagă. Nicio altă trupă nu a egalat succesul noastru și sunt convinsă că nu vom dezamăgi. Iar show-urile noastre vor fi wow!”, declara Andreea Bălan.

„Revenirea Andre înseamnă să retrăiesc cea mai frumoasă perioadă din viata! Au fost cei mai intensi ani, iar faptul că sunt din nou alături de Andreea Bălan sub umbrela Andre, stârnește emoții greu de explicat în cuvinte. Nu ascund că multe dintre întâlnirile noastre din ultimele săptămâni au însemnat și lacrimi de fericire, pentru că, da, Andre a fost și proiectul tatălui meu care sunt convinsă că ne veghează, zâmbește și ne susține de acolo de sus! Știm că orice e frumos nu durează o veșnicie, însă trupa Andre a fost numită un fenomen, iar fenomenele rămân adânc întipărite în mințile noastre pentru totdeauna. Avem atât de multe de oferit, iar așteptarea reîntâlnirii a fost atât de mare încât eu și Andreea suntem nerăbdătoare să dăruim tot ce avem noi mai bun. Cu aceleași emoții, poate chiar mai mari, cu aceeași determinare, suntem în măsură să aducem acum în fata celor ce ne iubesc, trupa Andre. Andre este despre noi, Andre este pentru voi, să-nceapă Andre, capitolul 2”, adaugă Andreea Antonescu.

Trupa Andre s-a înființat în 1999 când a lansat single-ul “Liberă la mare” și odată cu el, a creat o explozie în muzică, modă, dar și în atitudinea unei întregi generații – generația Andre. Fenomenul Andre înseamnă nu mai putin de șase albume lansate, 1.500.000 de de unități vândute, patru discuri de platină, un disc de aur, sute de concerte, fan-cluburi în fiecare oraș din România, dar și milioane de admiratori în străinătate. In anul 2001, Andre este desemnată „Cea mai bună trupă pentru adolescenți”, iar cele două fete sunt numite „reginele muzicii dance”. După super hitul „Liberă la mare”, urmează „Noapte de vis”, „Lasă-mă papa la mare”, „Prima iubire”, „Am să îmi fac de cap”, „Flori de tei”, „Fac ce vreau”, ”Prima iubire” și multe alte piese de succes care au devenit imnuri.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Andreea Antonescu, noi dezvăluiri de senzație despre revenirea trupei ANDRE: ”Ne-am și certat, nu ne-am mai vorbit, n-am vrut să ne mai vedem sau auzi” - HeyNews.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Muzică

To Top
error: Contentul este protejat!