Connect with us

Andreea Antonescu, adevărul despre divorț: ”Eu și Traian suntem două persoane libere”! Care sunt motivele despărțirii

Vedete

Andreea Antonescu, adevărul despre divorț: ”Eu și Traian suntem două persoane libere”! Care sunt motivele despărțirii

După luni de zile în care au existat multe zvonuri despre divorț, Andreea Antonescu a recunoscut, în sfârșit, adevărul despre căsnicia cu soțul ei, Traian Spak.

Andreea Antonescu a confirmat divorțul de soțul ei. Celebra cântăreață a dezvăluit motivele care au dus la despărțirea cu cel cu care are o fetiţă. Andreea și Traian au decis să se separe în urmă cu câteva luni.

Jumătatea trupei Andre a declarat că în acest moment ea şi Traian sunt două persoane libere. Nu au avut timp însă să meargă pentru a semna actele, ea fiind ocupată aici, iar el în America cu afaceriile.

Foto: VIVA!

„În momentul acesta, atât eu, cât și Traian suntem două persoane libere! Nu mai suntem implicați într-o relație, decizie pe care am luat-o împreuna încă de acum câteva luni. Între noi au rămas o relație de prietenie și… procedura birocratică! Dându-mi seama că planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis să deschid subiectul, asta după ce am analizat situația pe toate părțile. I-am spus sincer care este opinia mea legată de viitorul nostru ca relație, i-am explicat faptul că fiecare dintre noi are dreptul la a-și împlini visele, oricare ar fi ele. Timpul petrecut separat – dezvoltat pe fiecare în direcții diferite, bănuiesc. Divorțul nu s-a pronunțat încă, acest proces amânându-se strict din lipsă de timp, amândoi fiind foarte ocupați pe plan profesional! Eu nu am putut merge în State în ultima perioadă, iar el nu s-a putut întoarce în țară, dar încă de câteva luni suntem două persoane libere, care vor avea însă o relație pe vecie datorită Siennei. Semnarea unor hârtii nu ne ține în vreun fel legați unul de celălalt, dar nici nu ne împiedică să meargă fiecare pe drumul lui.”, a spus Andreea Antonescu pentru VIVA!.

Practic, prioritățile diferite și distanța dintre ei i-a determinat să pună punct. „Nu pot spune că am simțit neapărat că mariajul a început să scârțâie, mai degrabă consider că, în timp, țelurile noastre s-au schimbat, nu mai sunt comune. Dacă eu mă văd trăindu-mi viața și în America, dar și în România, Traian se regăsește doar în State! Nu mi se pare corect sau normal să-i cer să se adapteze stilului meu. La urma urmei, fiecare dintre noi are dreptul de a lua propriile decizii și de a trăi liber, după bunul plac”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Andreea Antonescu, totul despre divorț în noul număr al revistei VIVA

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!