Connect with us

Andreea Antonescu, noi dezvăluiri de senzație despre revenirea trupei ANDRE: ”Ne-am și certat, nu ne-am mai vorbit, n-am vrut să ne mai vedem sau auzi”

Vedete

Andreea Antonescu, noi dezvăluiri de senzație despre revenirea trupei ANDRE: ”Ne-am și certat, nu ne-am mai vorbit, n-am vrut să ne mai vedem sau auzi”

Trupa Andre s-a reunit după 18 ani de când Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au despărțit. În 2001, trupa Andre devenea istorie după ce au scos cel de-al șaselea album împreună. În toți acești ani, cele două au continuat să cânte, însă separat. Acum, cele două revin și se pregătesc de lansarea primului single: „Reset la inimă”. Andreea Antonescu face dezvăluiri de senzație despre reunirea trupei André.

Citește și: VIDEO & POZE. Andre, trupa fenomen, se reunește după 17 ani și pregătește o nouă piesă! Avem primele declarații ale Andreei Bălan și ale Andreei Antonescu

https://youtu.be/hegJyQlO-OM

Într-o postare de pe blogul personal, Andreea Antonescu face câteva dezvăluiri incediare despre perioada Andre și Andreea Bălan. Celebra artistă a vorbit cu sinceritate despre perioada adolescenței când a străbătut România în lung și în lat cu Andreea Bălan în aceeași mașină, despre certurile pe care le-au avut, despre reluarea proiectului muzical și, inclusiv, despre cât de încordate au fost discuțiile purtate recent cu colega ei de formație.

„O Andreea + o Andreea = ANDRÉ. Mai simplu chiar și decât o problemă de matematică! Așa a și fost… simplu și frumos! Două fetițe însetate de muzică, dornice de succes, trăindu-și visul mai repede decât se așteptau. André a fost despre voi și despre noi!

Două adolescente sincere și timide în contrast cu ce se vedea pe scenă, emoționate și cu sufletul la gură înainte de absolut fiecare concert, nu neapărat cu prea multă încredere în ele însele, dar cu o ambiție ieșită din comun. Mereu dornice de a fi pe primul loc în sufletele voastre și de a rămâne acolo, am muncit până la epuizare pentru a elimina orice concurență. Mult efort, nopți nedormite și zeci de mii de km parcurși într-o mașină, toate acestea, din dorința de a vă dărui o mică parte din sufletele și visurile noastre.Am râs, am plâns, am dormit, am trăit cele mai mari emoții și am ajuns de la agonie la extaz alături de Andreea Bălan. Da, ne-am și certat, nu ne-am mai vorbit, n-am vrut să ne mai vedem sau auzi, dar viața ne-a adus de fiecare dată împreună, mai ales în situații de cumpănă, până am devenit o familie. Cu bune și cu rele, cu surle și trâmbițe, ni s-a dovedit de prea multe ori că noi două avem o legătură aparte. Prea multe coincidențe și mult prea multe situații ne-au adus mereu una lângă cealaltă, până am realizat că nimic nu e întâmplător și ne-am supus.

Ne-ați arătat ce înseamnă iubirea, prețuirea și respectul. Ne-ați ajutat să ajungem pe cele mai înalte culmi ale succesului, ne-ați tratat ca pe niște regine, iar astea nu se pot uita vreodată! Știm că orice e frumos nu durează o veșnicie, însă proiectul André a fost numit fenomen, iar fenomenele nu se sting niciodată. După 20 de ani, ne-am maturizat! Avem atât de multe de oferit, iar așteptarea reîntâlnirii a fost atat de mare, încât eu șiAndreea vrem să dăruim ce avem mai bun. Tot cu aceleași emoții sau poate chiar mai mari, dar și cu aceeași determinare, suntem în măsură să aducem acum în fața celor ce ne iubesc, trupa André.

Această revenire înseamnă să retrăiesc cei mai frumoși ani din viață. Au fost anii cei mai intenși, iar faptul că sunt din nou alături de Andreea Bălan sub umbrela Andre, stârnește emoții greu de explicat în cuvinte. Nu ascund că multe dintre întâlnirile noastre din ultimele săptămâni au însemnat și lacrimi de fericire, pentru că da… André a fost și proiectul tatălui meu, care sunt convinsă că ne veghează, zâmbește și ne susține de acolo de sus! André este despre noi, André este pentru voi, Să înceapă André, capitolul II!”, și-a încheiat Andreea Antonescu șirul declarațiilor.

Ce spune Andreea Bălan

„Andre reprezintă copilăria și adolescenta mea. Am trăit foarte intens acea perioadă și m-a marcat profund. Azi, la maturitate, am decis să ne reunim și de data aceasta să facem ceea ce ne dorim noi două. O facem pentru fanii noștri care nu au încetat să ne susțină în acești 17 ani, cât nu am fost împreună și care nu au încetat să spere că ne vom reuni. Andre înseamnă o legendă, un model și un reper pentru o generație întreagă. Nicio altă trupă nu a egalat succesul noastru și sunt convinsă că nu vom dezamăgi. Iar show-urile noastre vor fi wow!”, declară Andreea Bălan.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!