Connect with us

HeyNews.ro

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache formează din nou un cuplu

Vedete

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache formează din nou un cuplu

Andreea Antonescu, în vârstă de 37 de ani, și Ștefan Manolache (27 ani) formează din nou un cuplu, la mai puțin de două săptămâni după ce au decis să se despartă. Cei doi au apărut împreună într-o emisiune tv, unde au spun adevărul despre relația lor!

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache și-au început relația în urmă cu patru luni pentru ca la începutul anului 2020 să se despartă, fără să dea vreo explicație. Între cei doi păreau că lucrurile merg foarte bine, însă ruptura s-a produs când nimeni nu se aștepta. Acum, Andreea și Ștefan formează din nou un cuplu, spre încântarea fanilor.

După ce au anunțat separarea, Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au venit împreună în platoul emisiunii „Teo Show”, unde au anunțat că s-au împăcat. „Am mers ușor înainte, m-am gândit mult, m-am gândit ce să fac să nu mai fac lucruri care să-mi displacă. Iubesc acum pe cineva. Sunt într-o relație. Doi, trei oameni apropiați știu asta. M-am împăcat cu Ștefan. Nu am căutat pe nimeni în atâția ani, nu aș fi căutat în două săptămâni”, a spus Andreea Antonescu in emisiunea Teo Show.

„Ne-am cunoscut la un eveniment monden, mi-a luat un interviu, iar el a rămas să vorbească cu Andreea Bălan. A fost ceva diferit, m-a atras că se purta cu mine ca și cum ne știam de multă vreme. Nu am făcut atunci schimb de numere de telefon. Eu am plecat cu mama și cu fiica mea la Galați. La un moment dat, am fost etichetată într-un story pe Instragram, însă nu avea sunet și i-am scris că nu are sunet. Apoi s-a legat o discuție. Am ajuns la Galați și am tot vorbit. Din una în alta am aflat că are motor și i-am zis să mă dea o tură”, a mai spus Andreea Antonescu.

„După ce am discutat mai mult prin mesaje. A rămas să avem tura cu motorul. După prima întâlnire, mi-a dat maxim. Mi-a fost greu să ajung la ea, a trebuit să perseverez”, a spus Ștefan Manolache.

„Eu am cunoscut-o pe mama lui Ștefan, este o femeie minunată, un om extraordinar, cu care am discutat tot felul de lucruri. Nu a deschis niciodată subiectul, ba din contră. Nu a pus niciodată presiune, ba chiar i-a închis gura lui Ștefan, la un moment dat, atunci când s-a deschis subiectul la o masa. I-a spus că este decizia Andreei și nu trebuie să se bage. Eu cu Traian vom ține legătura toată viața. Noi avem o fetiță împreună. Noi trebuie să avem o relație pentru ea.”, a spus Andreea Antonescu.

„A fost singura declarație pe care am făcut-o. A fost ruptă din context. Nu am spus că ne-am despărțit din cauza lui Traian. E firesc să aibă o comunicare. Copilul are nevoie de tatăl său. Ea nu a crezut în despărțire, dacă ar fi crezut cu adevărat pleca”, a spus Ștefan.

„Se gândește prea mult la cel din jurul său. Trebuie să învețe să se aprecieze mai mult”, a spus Ștefan despre iubita, Andreea Antonescu.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!