Connect with us

HeyNews.ro

Andreea Bălan, adevărul despre relația cu Keo! Cântăreața o pune la punct pe Misty: ”Taci și rămâi în anonimat”

Vedete

Andreea Bălan, adevărul despre relația cu Keo! Cântăreața o pune la punct pe Misty: ”Taci și rămâi în anonimat”

Cântăreața Andreea Bălan a reacționat pe rețelele de socializare, la o zi după ce s-a zvonit că vrea să se împace cu Keo. Totul după ce artista i-a dat follow și like-uri pe Instagram! Cum a reacționat Misty și ce replică acidă i-a dat Andreea Bălan!

După câțiva ani în care nu l-a mai urmărit pe Keo pe rețelele de socializare, Andreea Bălan pare brusc interesată de activitatea lui, ceea ce a dat de bănuit, în special actualei lui iubite, Misty. Pe lângă recentul follow, îi dă și like-uri la postările sale din sfera virtuală. Misty a recunoscut că gesturile Andreei pot fi interpretate, necunoscând scopul sau intențiile pentru care a ținut să-și facă simțită prezența pe pagina lui Keo prin acele like-uri.

 Misty: „A ținut neapărat să-și facă simțită, cunoscută prezența pe pagina lui Keo”

„Dupa marele divorț al anului, am fost puțin stalkerita recunosc și am observat că ea i-a dat Follow și like-uri iubitului tău. Nu ți se pare deplasat din partea ei?”, este una din întrebările pe care Misty a primit-o pe Instagram.

„Neața, dragilor. Bună, Andra. Am primit aseară întrebările de la tine însă le-am lăsat pentru astăzi pentru că era destul de târziu. (…) Îmi cer scuze pentru întârziere, dar a trebuit să mă opresc și să întrerup pentru Arya (fetița ei și a lui Keo – n.r.) care voia să pape. Andra, cred că universul nu vrea ca eu să răspund la această întrebare pentru că nu găsesc timp, Arya mă solicită foarte tare. Am intrat și eu pe pagina lui Keo să văd despre ce vorbești și într-adevăr există niște like-uri recente pentru că acele postări sunt recente, chiar din această perioadă de carantină. Însă, dacă sunteți puțin atenți, există niște like-uri doar la acele postări în care Keo cântă la pian. Nu există like-uri la o postare cu Keo și Arya sau la o postare cu noi trei. Așadar, putem interpreta și, bineînțeles, necunoscând scopul sau intențiile pentru care clar a ținut neapărat să-și facă simțită, cunoscută prezența pe pagina lui Keo prin acele like-uri, strict la acele postări în care Keo cântă, foarte frumos că întotdeauna, la pian, putem deci interpreta că îl reapreciază ca artist”, a răspuns Misty fanei curioase.

„Nu mă deranjează deloc. Keo este un artist foarte talentat și foarte apreciat de o țară întreagă. Vă invit și pe voi să urmăriți acele filmulețe cu Keo interpretând la pian. Îmi pare rău pe de o parte că v-am răspuns la aceste întrebări pentru că nu fac altceva decât să alimentez ceea ce va urma să apăra în presă din cauza sau datorită acestor like-uri pe care voi le-ați observat și de care m-ați informat pentru că habar nu aveam, iar eu greșesc foarte mult răspunzându-vă vouă acum la aceste întrebări. De cele mai multe ori, tăcerea este de aur și așa am procedat întotdeauna pentru liniștea familiei mele, pentru mine, pentru fericirea mea. Dar pe de altă parte, pe undeva… cred că simțeam nevoia. De asemenea, și eu, uneori, din diferite motive, fie din curiozitate, plictiseală, din plăcere, admirație, apreciere, urmăresc anumite pagini, da? … dar o fac din umbră. Nu simt nevoia să-mi fac cunoscută și simțită prezența pe acele pagini tocmai pentru că știu că voi crea astfel de discuții pe subiecte controversate și de titluri senzaționale în presă care, cu siguranță, vor urma să apară”, a mai adăugat Misty.

Andreea Bălan: „Nu vreau să mă împac cu nimeni. Să stea liniștită acolo”

Declarațiile lui Misty au făcut-o pe artistă să reacționeze pe rețelele de socializare. Andreea Bălan a ținut să menționeze că nu vrea să se împace cu fostul ei iubit și a sfătuit-o pe Misty ”să stea liniștită” și să nu fie geloasă.  Declarația sa a culminat cu îndemnul: „rămâi în anonimat”.

“Vreau să dezmint ceva ce a apărut astăzi în presă, cum că eu aș vrea să mă împac cu un fost iubit. Nu, nu vreau să să mă împac cu nimeni din trecutul meu. Odată ce un capitol este încheiat, este bine încheiat și nu mă reîntorc acolo. Nu mai am sentimente pentru nimeni din trecutul meu, dar asta nu înseamnă că nu pot să apreciez o reprezentație muzicală, dacă îmi place, pentru că sunt artistă și apreciez lucrurile frumoase. Iar persoanelor care vor să își facă reclamă pe spatele meu, le sfătuiesc să tacă și să rămână acolo în anonimat, că un like nu a omorât pe nimeni. Să nu mai fie geloase și să își vadă de viețile lor. Deci nu vreau să mă împac cu nimeni. Să stea liniștită acolo”, a spus Andreea pe Instagram Story.

Andreea Bălan și Keo au fost împreună 8 ani și părea că nimic nu îi va despărți. De 6 ani, artistul se iubește cu Misty, femeia cu care a făcut și un copil.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!