Connect with us

Andreea Bălan, clipe dureroase după externare: „Plâng încontinuu”! Ce a pățit artista

Vedete

Andreea Bălan, clipe dureroase după externare: „Plâng încontinuu”! Ce a pățit artista

La aproape două săptămâni de când a fost la un pas de moarte, Andreea Bălan trece din nou prin clipe cumplite. Artista a dezvăluit ce se întâmplă cu ea după ce a suferit o embolie amniotică în timpul operației de cezariană.

La zece zile după operaţia de cezariană care i-a pus în pericol viaţa, Andreea a rememorat orele de dinainte. Celebra artista a povestit cum viaţa bate filmul deoarece ea a filmat drumul spre maternitate pe 4 martie şi nici măcar nu-şi mai aminteşte acest aspect. „Nu-mi aduc nimic aminte de tot ce s-a întâmplat înainte, cum am ajuns la maternitate, cum m-am schimbat în cămaşă, cum s-a făcut un EKG la inimă şi cum mă îndreptam spre sala de naşteri. Dar am filmările pe telefon. Dar mă uit ca la un film.” a povestit Andreea Bălan reporterilor emisiunii „Xtra Night Show”.

Mi s-a spus că au scos fetiţa. Ce frumoasă e… Nu-mi aduc aminte. Am şi pupat-o… Și m-au intubat… M-au deschis din nou şi au curăţat tot… terapie intensivă. Cred că cel mai greu i-au fost lui George… Eram sedată… când mi-am revenit eram aşa, uau ce tare am scăpat de moarte. Cer că cel mai greu îi este partenerului de viaţă să te vadă aşa… să te vadă intubată…să nu știi ce se întâmplă, cum o îngrijesc. Asta i-a fost cel mai greu. Și ce a simţit el… şi atunci am plâns două trei ore (…) Nu ţin minte când m-a vizitat mama. Am dat interviu pentru voi, de pe patul de spital…Când am venit de două ori chiar, nu imi aduc aminte (…). Nu realizam, ştii embolia amniotică 1 la 80000. Wow, ce tare, mie intotdeauna mi-a plăcut să fiu specială. Și abia apoi am realizat, după ce am citit, după ce mi-au explicat (…) Treptat m-a izbit realitatea, şi cel mai mult când am ajuns acasă pe opt martie…şi când mi-am văzut copiiI. Când am văzut-o pe Ella, mi-a fost dor de ea … am inceput să plâng încontinuu”, a mai spus Andreea Bălan afectată de situația în care se află de aproape două săptămâni.

Andreea recunoaşte că trece prin cea mai dificilă perioadă din viaţa unei mame şi că evenimentele din ultima perioadă i-a apropiat şi mai mult pe ea şi pe George. „A fost o suferinţă foarte mare mai ales pentru familia mea. Eu ca eu, că eu sunt inconştientă, intubată, mă trezesc sedată happy că am trecut peste, nu am realizat. Dar cel mai greu a fost familiei mele. Mamei mele, soţului meu, prietenilor mei, echipei mele, fetelor mele, bad-ului… le-a fost greu să afle aşa ceva despre o persoană atât de veselă, atât de nebună… George mi-a zis când te-am văzut intubată nu mi-am imaginat vreodată să o văd pe mama copiilor mei şi pe soţia mea să o văd aşa fără viaţă şi fără… îţi faci tot felul de scenarii. Te gândeşti se trezeşte, nu se mai trezeşte, rămâne cu sechele, ce fac… adică e foarte greu pentru familie”, a spus frumoasa vedetă.

Totodată, Andreea Bălan a apreciat enorm gestul fostei sale colege de trupă, Andreea Antonescu, de a o vizita la spital. „Din păcate nu m-am văzut cu Andreea Antonescu, am vorbit după la telefon, nu mai vorbisem de un an jumate. Când sunt greutăți, chiar dacă nu mai vorbisem, când ne e rău suntem una lângă cealaltă. Mă așteptam să vină. E frumos să știi că atunci când ți-e rău oamenii de fapt țin la tine.”, a mai spus Andreea Bălan pentru Antena Stars.

Citește mai multe știri despre Andreea Bălan pe HeyNews.ro!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!