Connect with us

Andreea Bălan, de urgenţă la spital cu fetiţa cea mică: ”A ajuns la spital din cauza deshidratării”

Vedete

Andreea Bălan, de urgenţă la spital cu fetiţa cea mică: ”A ajuns la spital din cauza deshidratării”

Panică în familia Andreei Bălan. Cântăreața și soțul ei, George Burcea, s-au dus de urgență la medic cu mezina familiei, Clara, după ce micuța s-a deshidratat.

Andreea Bălan şi soțul ei, George Burcea, au tras o sperietură grozavă recent! Cea mai mică fetiţă a lor, Clara, a avut probleme de sănătate şi a ajuns de urgență la spital. Fetița s-a deshidratat după ce timp de 12 ore, bebelușa nu a urinat, motiv pentru care cei doi au sunat medicul pediatru şi au plecat repede la consult.

Fetiţa cea mică a Andreei Bălan şi a soţului ei, George, a făcut enterocolită. „Azi aveţi un nou vlog despre ce s-a întâmplat în ultima săptămână şi mai ales despre Clarita, care a ajuns la spital din cauza deshidratării cauzate de o enterocolită. Griji, probleme, întrebări, dar şi iubire”, a scris Andreea Bălan pe contul ei de Instagram şi a postat o fotografie cu micuţa Clara în braţele mamei ei, pe holurile spitalului.

„Mergem la doctor cu Clăriţa pentru că nu a făcut pipi de 12 ore. Nu era pampersul ud. Pediatra mi-a zis: vino repede la spital. Când un bebeluş nu face pipi 12 ore e nasol pentru că se deshidratează. Eu am fost pe tura de noapte”, a spus Andreea Bălan în vlogul ei. Între timp, micuţa Clara a făcut pipi, înainte de a ajunge la medic. „Tot trebuie să o consulte”, a spus Andreea Bălan.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Andreea Bălan a primit, din nou, o VESTE CUMPLITĂ: ”Mă doare și mă deranjează lucrul acesta!” VERDICTUL DUR primit de la MEDICI - HeyNews.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!