Connect with us

Andreea Bălan, noi probleme de SĂNĂTATE? Vedeta, furnicături suspecte la 3 luni de la naştere: „Trebuie să merg la control”

Vedete

Andreea Bălan, noi probleme de SĂNĂTATE? Vedeta, furnicături suspecte la 3 luni de la naştere: „Trebuie să merg la control”

La trei luni de la probleme de sănătate, Andreea Bălan se confruntă cu niște furnicături suspecte. Artista va merge curând la un control, dar nu are de ce să se sperie, deși momentan nu știe ce cauză a provocat această senzație.

Invitată în platoul emisiunii Xtra Night Show, Andreea Bălan a vorbit deschis despre aceste furnicături pe care le tot simte în ultima perioadă de timp.

„Nu ştiu dacă are legătură cu ceea ce mi s-a întâmplat. Simt aşa nişte furnicături la degetele inelar şi cel mic şi cred că vine de la un nerv. Trecea aşa prin cot şi este suprimat. Poate fi de la coloană sau se mai întâmplă la unele femei, după naştere, să le apară. Deocamdată le simt, dar trebuie să merg la control. Se rezolvă, e într-o fază incipientă.”, a declarat Andreea Bălan la Antena 1.

După cele trei operații suferite acum câteva luni, artista s-a reîntors pe scenă și a lansat un nou single, intitulat „Paradis”. Andreea a declarat că nu poate trăi fără să urce pe scenă și încearcă să se împartă cu brio între familie și carieră.

„Situaţia arată bine, operaţia s-a vindecat. Am acordul medicilor să cânt şi să dansez. Cu vlogul meu am arătat faţa mea sinceră, pe care mulţi ani nu am vrut să o arăt. Scena mă împlineşte la un nivel foarte profund. Eu ca să fiu fericită şi sănătoasă psihic, am nevoie să urc pe scenă. Fac asta de la 10 ani. Este ca un drog. Nu pot să trăiesc. Cea mai lungă pauză a fost acum, de patru luni. A fost îngrozitor să stau acasă. Mă împlinesc copiii, mă împlineşte familia, dar scena mă împlineşte la fel de mult. Am nevoie de scenă ca să fiu fericită la fel cum am nevoie de familie şi copii ca să fiu la fel de fericită. Ambele mă împlinesc egal şi încerc să găsesc o modalitate să le împac pe amândouă. Eu, fără scenă, simt că nu trăiesc”, a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!