Connect with us

HeyNews.ro

Andreea Mantea bifează un nou succes! Anunțul făcut de șefii de la Kanal D

Noutăti

Andreea Mantea bifează un nou succes! Anunțul făcut de șefii de la Kanal D

Andreea Mantea se bucură de un succes uriaș cu emisiunea „Puterea dragostei” de la Kanal D. Ce veste a primit frumoasa prezentatoare tv!

Luni, 12 august, Kanal D s-a plasat pe primul loc în topul televiziunilor din România, cu “Puterea dragostei” și “Știrile Kanal D”, ediția de prânz, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Show-ul matrimonial “Puterea dragostei”, difuzat în intervalul orar 11:00 – 12:00, și “Știrile Kanal D”, de la ora 12:00, au poziționat stația TV Kanal D pe locul 1, în topul televiziunilor, pe toate targeturile monitorizate.

Emisiunea prezentată de Andreea Mantea, “Puterea dragostei”, a fost prima opțiune a telespectatorilor, înregistrând 1,8% puncte de rating și 20,3% cotă de piață, pe targetul Comercial, 1,9% puncte de rating 14,6% cota de piață, pe targetul All Urban, și un rating de 2,2% cu 14,1% cota de piață, pe targetul National. 385.000 de telespectatori din întreaga România au urmărit, în medie, în fiecare minut, prima parte a emisiunii “Puterea dragostei”. Minutul de aur a fost înregistrat la 11:58, când 534.000 de fani urmăreau, cu sufletul la gură, “Puterea dragostei”.

“Știrile Kanal D” de la ora 12:00, prezentate de Ilinca Obadescu, au preluat ștafeta, menținând Kanal D pe locul 1. In intervalul difuzării programului informativ, 12:00 – 13:00, stația TV a acumulat un rating de 1,9% cu 20,2% cota de piață, pe targetul Comercial, 1,8% rating cu 11,9% cota de piață, pe targetul All Urban, și 2,6% puncte de rating cu o cota de piață de 14,7%, pe targetul National.

468.000 de telespectatori au urmărit Kanal D, în intervalul orar 12:00 – 13:00, în medie, în fiecare minut, “Știrile Kanal D”. Minutul de aur s-a înregistrat la ora 12:17, când 552.000 de telespectatori urmăreau buletinul informativ, ediția de prânz.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Noutăti

To Top
error: Contentul este protejat!