Connect with us

HeyNews.ro

Au pornit în aventura lor. Ele sunt fetele de la ”Mireasa” care vor lupta pentru inimile băieților + Află cine sunt cei 6 băieți

Noutăti

Au pornit în aventura lor. Ele sunt fetele de la ”Mireasa” care vor lupta pentru inimile băieților + Află cine sunt cei 6 băieți

Opt fete au pornit în aventura viețiilor, în casa ”Mireasă”, întrucât sunt dornice să-și întâlnească marea dragoste.

Lorena, Mădălina, Claudia, Ștefania, Andreea, Cătălina, Andra și Lavinia sunt cele opt fete care au intrat în casa ”Mireasa”, în sezonul al doilea, ele duelându-se pentru inima unuia dintre cei șase băieți.

Cine sunt concurentele de la ”Mireasa”, află mai jos:

Lorena Corbu, are 23 de ani, este din Lugoj, şi nu este la prima experienţă cu acest gen de emisiuni. A participat şi la Mireasă pentru fiul meu şi după 4 luni petrecute în competiţie a fost prima care a format un cuplu. Din păcate, relaţia nu a mers. Ultima relaţie s-a încheiat din cauza mamei lui, care s-a opus. Acum, Lorena îşi caută un partener inteligent, vulcanic şi puţin mai mare ca ea.

Mădălina Buzatu, are 24 de ani şi este din Iaşi. A lucrat vreme de 13 ani în Italia, însă a revenit în ţară pentru că îşi dorea o schimbare radicală în viaţă. Din cauza divorţului părinţilor ei, când ea avea o vârstă fragedă, Mădălina îşi doreşte foarte mult să îşi întemeieze o familie şi speră să facă acest lucru în casa Mireasa.

Claudia Ciobanu, 31 de ani, Oradea. Cântă alături de un band de la 16 ani. Ultima relaţie serioasă s-a încheiat în urmă cu 3 ani, din cauza geloziei lui. Claudia îşi doreşte ca în casa Mireasa să cunoască un bărbat matur, educat şi sincer, care să o poată susţine atât emoţional, cât şi material.

Ştefania Urecheatu, 23 de ani, Bucureşti. A ieşit din ultima relaţie, după un an de zile, din cauza geloziei şi a infidelităţii partenerului. Ştefania vine în casa Mireasa în căutarea unui bărbat hotărât, atent la nevoile ei, fidel şi de la care să aibă ce învăţa.

Andreea Dobre, din Bucureşti, vine în casa Mireasa în speranţa că îşi va găsi jumătatea. Andreea caută un bărbat inteligent, matur, educat şi atent, iar despre ultima sa relaţie serioasă spune că s-a încheiat din cauza imaturităţii partenerului şi a geloziei acestuia.

Cătălina Stănescu, 23 de ani, din Argeş a ieşit din ultima relaţie serioasă, în care a stat vreme de doi ani, din cauza incompatibilităţii. Cătălina îşi doreşte alături de ea un bărbat sincer, inteligent, matur şi care să fie deschis să facă pasul cel mare către căsătorie.

Andra Şerban, 25 de ani, spune despre ea că este o fire prea prietenoasă, dar totodată îi place disciplina şi nu are foarte multă încredere în ea. Ultima relaţie serioasă s-a încheiat în urmă cu un an şi tocmai de aceea vine în casa Mireasa în speranţa că îşi va găsi un partener în adevăratul sens al cuvântului, un om care să ştie ce vrea de la viaţă, care să o iubească şi să o aprecieze aşa cum este.

Lavinia Dotot, 24 de ani, din Sinaia. Este pasionată de motosport şi participă la raliuri, copilot. Lavinia îşi caută un partener sincer, de încredere alături de care să facă pasul cel mare şi să îşi întemeieze o familie.

Noul sezon al emisiunii ”Mireasa” aduce în atenția telespectatorilor poveștile a șase băieți, cinci dintre ei fiind însoțiți de mame, altul singur, întrucât femeia care i-a dat viață s-a stins din viață în urmă cu doi ani.

Ştefan Luca, 27 de ani, e din Dolj, dar lucrează ocazional în Germania. Este pasionat de fotbal, iar până acum cea mai serioasă relaţie a lui s-a încheiat din cauza faptului că a muncit mult în străinătate şi s-au îndepărtat. Ştefan îşi doreşte ca la Mireasa să îşi găsească jumătatea, o fată cât mai sinceră, cu care să îşi împartă tot restul vieţii. La emisiune, Ştefan va participa alături de mama sa, Viorica.

David Stanciu, 30 de ani, e din Bucureşti, dar lucrează în Franţa. Ultima relaţie serioasă s-a încheiat în urmă cu 5 ani, când David a fost înşelat de partenera lui. Îi place mult naturaleţea, este adeptul unui stil de viaţă sănătos şi spune despre el că viaţa lui se învârte în jurul iubirii. David se înţelege foarte bine cu mama sa, doamna Maria, alături de care participă la emisiune.

Radu Bobelică, 31 de ani, din Simeria, a ieşit dintr-o relaţie de 5 ani, din cauza infidelităţii partenerei. A avut de mai multe ori posibilitatea să plece să muncească în străinătate, însă nu s-a putut desprinde de mama sa, căreia îi este recunoscător că s-a sacrificat pentru el. A fost părăsit de tată când avea aproape un an, iar dacă ar avea posibilitatea, ar vrea să îl întrebe de ce a făcut acest lucru. În emisiune, Radu participă alături de mama sa, doamna Ana.

Mihai Dumitru, 31 de ani, din Constanţa, este singurul concurent Mireasa care nu va intra în competiţie însoțit, pentru că și-a pierdut mama. Este un bărbat independent şi asumat, iar din ultima relaţie a ieşit pentru că la momentul respectiv el nu îşi dorea un copil. Acum însă, Mihai spune că îşi doreşte o relaţie serioasă, care să se încheie cu o căsătorie.

Cătălin Căruţaşu, 34 de ani, din Brăila. Este singur de 3 ani, ultima relaţie încheindu-se din cauza lipsei încrederii. De la partenera sa îşi doreşte doar să fie sinceră şi nu pune preţ pe aspectul fizic. A locuit multă vreme în Sicilia, dar s-a întors când mama lui s-a îmbolnăvit. Pierderea tatălui la o vârstă fragedă l-a determinat pe Cătălin să muncească încă din timpul şcolii. La emisiune, acesta va participa alături de mama sa, doamna Geta.

Ionuţ Ungureanu, 30 de ani, îşi doreşte să devină hair-stylist şi să aibă propriul său salon. Este singur de aproape un an, ultima sa relaţie încheindu-se din cauza infidelităţii partenerei. Participă la emisiune alături de sora mamei lui, doamna Ermina, confidenta lui, care intră în casa Mireasa determinată să îl însoare pe Ionuţ. Concurentul îşi doreşte o femeie cu personalitate şi extrem de sinceră, care nu se fereşte să spună lucrurilor pe nume.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Noutăti

To Top
error: Contentul este protejat!