Connect with us

HeyNews.ro

AUDIO. Sean Norvis lansează „Chereko”, alături de Twizy Dady

Muzică

AUDIO. Sean Norvis lansează „Chereko”, alături de Twizy Dady

Artistul român, Sean Norvis depășește din nou hotarele și compune o piesă alături de Twizy Dady, un artist fresh din Tanzania. Pe numele lui real, Twalibu Almas Mfaume, Twizy Dady este un tânăr compozitor și cântăreț din Africa de Est, mai exact din Naishi Mbezi Beach, Tanzania.

„Într-o zi am primit de la Sean un instrumental nou, pe care am dezvoltat foarte ușor câteva idei. Cum primăvara înflorește totul și ne dorim foarte mult să ne bucurăm de tot ce este în jur, am creat această piesă cu mesajul de a trăi din plin fiecare zi!” – a declarat Twizy.

Acesta a reușit să îmbine perfect în piesa „Chereko” 3 limbi: limba națională a Tanzaniei, swahili, cu kiha, o limbă vorbită într-o regiune din Tanzania și engleza.
Prin numele piesei, Twizy Dady ne îndeamnă să urlăm de bucurie ca atunci când un DJ dă play piesei noastre favorite.

„Este o plăcere să lucrez cu artisti talentați din diferite colțuri ale lumii. Twizy Dady a dat piesei Chereko un „touch african” și sper să placă publicului”, a spus Sean Norvis.

Începând de astăzi, piesa „Chereko” este disponibilă pe toate platformele digitale și este distribuită, produsă și lansată de Norvis Music.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Muzică

To Top
error: Contentul este protejat!