Connect with us

HeyNews.ro

AUDIO. Vlad Musta își încheie trilogia muzicală cu piesa ”Călători”

Muzică

AUDIO. Vlad Musta își încheie trilogia muzicală cu piesa ”Călători”

Vlad Musta lansează piesa Călători, care încheie trilogia muzicală din care mai fac parte Control și Baie în benzină. Călători are în centrul poveștii doi îndrăgostiți care, deși par extrem de diferiți, sunt uniți de foarte multe lucruri și sentimente.

“Călători este piesa care marchează finalul poveștii. A fost scrisă spontan, într-o sesiune cu Demian Chris. Povestea este conturată în jurul a doi îndrăgostiți care, la prima apariție, pare că fac parte din două lumi total diferite. În cele din urmă, deși sunt diferiți, au câteva lucruri în comun”, a spus Vlad Musta.

După ce a câștigat competiția The Four, Vlad Musta a lansat, în 2019, single-ul său de debut, ”Bilete doar dus”. Vlad este un artist extrem de talentat, caracterizat de modestie și curajul de a-și duce mai departe visul de a fi pe scenă. După o pauză în care și-a petrecut foarte mult timp în studio, Vlad a revenit cu o poveste de dragoste și acțiune din care fac parte piesele ”Control”, ”Baie în benzină” și ”Călători”.

 

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Muzică

To Top
error: Contentul este protejat!