Connect with us

HeyNews.ro

Bogdan, dezvăluiri neașteptate la Insula Iubirii: “M-am sărutat cu câțiva băieți”

HOT!

Bogdan, dezvăluiri neașteptate la Insula Iubirii: “M-am sărutat cu câțiva băieți”

Bogdan, unul dintre cei mai controversați bărbaţi de la “Insula Iubirii”, continuă să uimească. Faţă în faţă cu ispita Irina, a recunoscut care este cea mai mare fantezie a sa.

Bănuielile ispitei Irina au prins contur în emisiunea de aseară! În timpul unei discuții mai intime, Bogdan a dezvăluit că și-ar dori să facă amor cu doi băieți și o fată. De altfel, s-a mai sărutat în trecut cu câțiva reprezentanți ai sexului tare, spune concurentul de la “Insula Iubirii”.

“Amor în trei, dar cu doi băieți şi o fată. M-am sărutat cu câțiva băieți la viața mea, cu limba. E ca un sărut normal. Nu sunt scârbit. Eu până acum nu am întâlnit un bărbat pe care să-l consider și frumos. Aşa da… Dacă aș fi atras, aș face-o…”, a dezvăluit Bogdan.

La castingul din Capitală, concurentul a dezvăluit că relaţia cu Gia este a 20-a, lăsând loc de interpretări. Cu două luni înainte de filmările din Thailanda, Bogdan mărturisea că înainte de relaţia cu Gia, a încercat să-şi continue viaţa cu alte aproximativ 20 de persoane. „Vorbim de un an, câteva luni, o vară… Cea mai importantă relaţie în afară de asta a fost cu doi ani înainte, cam de un an a fost… Am mai avut o relaţie serioasă, dar distanţa ne-a stricat şi alte relaţii care începeau să fie serioase, dar ori a plecat ea din ţară, ori am plecat eu…”, a declarat Bogdan la casting, fără să ţină seamă de… calcule!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in HOT!

To Top
error: Contentul este protejat!