Connect with us

HeyNews.ro

Bogdan Mocanu, declarație uluitoare despre filmările cu Bianca: ”E mai grav decât ceea ce a făcut Bianca”

Puterea dragostei

Bogdan Mocanu, declarație uluitoare despre filmările cu Bianca: ”E mai grav decât ceea ce a făcut Bianca”

Imaginile cu Bianca de la Puterea Dragostei dezbrăcându-se în fața camerei au făcut înconjurul internetului. Bogdan Mocanu, unul dintre prietenii apropiați ai Biancăi și ai lui Livian, a recunoscut că a fost siderat când a văzut filmările, dar spune că, orice ar fi, este alături de apropiații lui.

„Nu sunt genul sa judec oamenii, dar dacă ar fi să-mi dau cu părerea, la primul impact am fost un pic șocat de situație. Ulterior, privind obiectiv, pot spune ca unele femei au parte de o viața privată normala, iar altele de una mai “picantă”. Bianca a avut ghinionul că a devenit persoană publică și că aceste detalii din trecutul ei trebuie și vor fi judecate de cei care o urmăresc, ca parte a riscurilor care trebuie asumate atunci când se face această tranziție de la privat, la public.

Ce e mai grav decât ceea ce a făcut Bianca este faptul ca acel băiat a renunțat la toate normele de bun simt și discreție, și a profitat de naivitatea unei minore sau, mă rog, a unei fete foarte tinere, pentru a-și satisface nevoile financiare, sexuale și de orice alt gen mai implică astfel de fapte. Când o persoană este manipulată cu iscusință, este foarte greu de distins care fapte sunt făcute de liberul arbitru și care sunt influențate din exterior. Singurul la care ma gândesc este Livian, de care nu ma îndoiesc ca va avea picioarele pe pământ și va aborda situația cu înțelepciunea unui “lup””, a declarat Bogdan pentru Kfetele.ro.

Potrivit informațiilor apărute pe grupurile emisiunii „Puterea dragostei”, Bianca a fost mai mult decât influențată de fostul ei pentru a face lucruri neortodoxe în fața camerei. Naivă, îndrăgostită, minoră și fără experiență de viață, câștigătoarea primului sezon de la „Puterea dragostei” a fost manipulată, făcând lucruri pe care acum cu siguranță le regretă. Fiecare femeie are slăbiciunile sale, iar așa cum spune și expresia „în dragoste și război totul e permis”. De aceea, n-ar trebui să te mire faptul că persoana iubită îți poate folosi punctele slabe pentru a te manipula. Este suficient ca iubitul tău să facă pe victima sau pe supăratul că deja nici nu mai știi ce să faci să-l împaci. Apoi, evident, îți poate cere absolut orice, că nu-l vei refuza. Așa se pare că s-a întâmplat și cu Bianca, fiind o victimă a unui fost iubit. Află mai multe detalii aici!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

2 Comentarii

2 Comments

  1. Pingback: Dezvăluiri uluitoare! Bianca de la ”Puterea dragostei”, victima fostului iubit? ”A profitat de naivitatea unei minore” - HeyNews.ro

  2. Pingback: Livian, revoltat după apariția imaginilor compromițătoare cu Bianca Comănici: - HeyNews.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Puterea dragostei

To Top
error: Contentul este protejat!