Connect with us

Bombă la ”Puterea dragostei”! Bianca Comănici și Bogdan Mocanu s-au sărutat! Formează un cuplu?

Vedete

Bombă la ”Puterea dragostei”! Bianca Comănici și Bogdan Mocanu s-au sărutat! Formează un cuplu?

Răsturnare de situație la „Puterea dragostei”: Bianca Comănici și Bogdan Mocanu s-au sărutat! Formează un cuplu? Nimeni nu se aștepta la asta!

În cadrul ediției de astăzi, marți, 11 iunie, Bianca se apropie de Bogdan Mocanu, el îi sfâşie cămaşa, iar ea i se aşează în poală. Apoi, acoperiţi cu cămaşa, se sărută. Totul, sub privirile concurenţilor din casă, inclusiv ale Anei şi Bobicioiu. În plus, Bianca anunţă că îl vrea pe Mocanu şi povesteşte cum s-au sărutat.

„S-a apropiat de mine, m-a luat aşa şi ne-am sărutat! Îmi place de Bogdan, vreau să-l cunosc!”, spune Bianca in ediția de astăzi a emisiunii „Puterea dragostei”.

Mai mult decât atât, zilele trecute cei doi au făcut un schimb de replici incredibile pe rețelele de socializare. Bianca i-a urat lui Mocanu „La mulți ani” și i-a scris un mesaj foarte frumos. Acesta nu a ezitat să îi răspundă în același mod.

„Îți doresc ca viața ta să-ți fie la fel de frumoasă precum sentimentul de iubire, gingașă ca zâmbetul tău și liniștită ca marea când adie vântul! La mulți ani, mânzuleee!”, a scris Bianca pe Instagram.

„Te pup bibi! Ești moldoveanca model! Ai grijă de tine și mersi că te-ai gândit la mine.”, i-a răspuns Bogdan. Impresionată de răspunsul lui și Bianca i-a scris înapoi: „Ce fruumos, moldoveanul meu!”

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Scandal imens între Raluca și Ricardo de la Puterea dragostei! S-au despărțit, își aduc acuzații grave, iar Raluca s-a întors la fostul iubit - HeyNews.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!