Connect with us

HeyNews.ro

Botezatu, decizie radicală! A părăsit România și a plecat să lucreze în Germania! E incredibil ce i s-a întâmplat

Vedete

Botezatu, decizie radicală! A părăsit România și a plecat să lucreze în Germania! E incredibil ce i s-a întâmplat

L-ai vazut ani de zile zi de zi la tv, iar acum a luat o decizie neasteptata. Indragitul prezentator a părăsit România și a plecat să lucreze în Germania. Decizia a luat-o după ce a fost dat afară din TV și a rămas fără venituri.

După ce a încetat colaborarea cu postul de televiziune Antena Stars, Răzvan Botezatu a luat rapid măsuri drastice. Fostul prezentator tv a fost nevoit să renunţe la tot ce îşi cumpărase, lipsindu-i sumele necesare pentru a-şi achita creditele pe care le luase. Mai mult, de câteva zile, el a decis să îşi părăsească job-ul pe care îl avea la atelierul Biancăi Drăguşau şi să plece din Bucureşti, spre supărarea prietenei sale.

”A plecat acasă la el, la Constanţa. A vorbit cu mama lui şi au decis să se ducă în Germania, să muncească acolo, cel puţin până îi expiră contractul cu Antena Stars, moment în care, în principiu, ar putea relua discuţiile cu posturi TV care şi-l doreau în emisiunile lor. Dar, în Germania, speră el, va avea alte oportuităţi, vrea să facă cursurile de limbă, a discutat deja pentru nişte apariţii în show-uri tv”, a declarat o sursă pentru wowbiz.ro.

Mai mult decât atât, Răzvan Botezatu este decis ca, în momentul în care i se va termina contractul, să povestească şi motivele pentru care au încetat apariţiile lui pe sticlă. ”Devenise din ce în ce mai stresat, iar sumele de bani pe care le obţinea nu erau prea mari. De fapt, salariul lui era chiar mic, iar atmosfera de acolo, prea tensionată pentru ca el să reziste la nesfârşit”, susține aceeași sursă.

A fost dat afară de la Antena Stars

Atât Răzvan Botezatu, cât şi Raluca Dumitru şi-au anunţat plecarea de la postul din Băneasa pe conturile lor de socializare, unde le-au urat succes noilor colegi ce vor prelua emisiunea. Surse din interiorul postului vorbesc în fapt despre o restructurare, şi nu o demisie aşa cum au lăsat cei doi să se înţeleagă. Se pare că pretenţiile lor salariale nu au fost prea bine primite de şefi, care i-au pus pe liber. „Raluca Dumitru avea 500 de euro lunar pentru postul de asistentă la Star Matinal. Ea şi-a dorit de mai multe ori să plece, dar a crezut că treptat i se vor oferi mai mulţi bani. Contractele ei de imagine şi micile prezentări de modă la care era solicitată îi mai rotunjeau venitul. Răzvan Botezatu avea şi el un salariu mult mai mic decât al altor prezentatori tv. Bote câştiga 700 de euro, pentru un program de lucru de luni până vineri”, au povestit aceleaşi surse pentru Click!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!