Connect with us

HeyNews.ro

Care este valoarea premiului pus la bătaie la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Ştiri

Care este valoarea premiului pus la bătaie la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Telespectatorii le vor putea cunoaște pe cele nouă concurente “Bravo, ai stil! Celebrities” odată cu debutul noului sezon al show-ului, miercuri, 22 ianuarie, de la ora 22:00. Emisiunea va fi difuzată patru zile pe săptămână, de miercuri până vineri, de la ora 22:00, și în fiecare sâmbătă, începând cu ora 23:00.

Cele nouă concurente, Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Călina Dumitrescu, Raluca Tănase, Maria Ilioiu și Bianca Rus sunt pregătite de bătălia stilistică, pentru a demonstra în fața juraților și telespectatorilor ca stilul adoptat li se potrivește și ca mari comunități de fani se vor regăsi în ținutele vestimentare propuse de ele.

La finalul acestei “călătorii” extraordinare, în care concurentele vor câștiga și mai multă experiență, dar și un număr impresionant de fani, va exista o singură învingătoare. Aceasta va intra în posesia marelui premiu în valoare de 100.000 de lei.

O mulțime de alte surprize fabuloase vor fi anunțate de prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici, în edițiile viitoare “Bravo, ai stil! Celebrities”. Nu ratați premiera show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, miercuri, 22 ianuarie, la ora 22:00. Emisiunea va fi difuzată de miercuri până vineri, la ora 22:00, și în fiecare sâmbătă, începând cu ora 23:00.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Ştiri

To Top
error: Contentul este protejat!