Connect with us

HeyNews.ro

Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față! MOTIVUL pentru care artista nu a făcut un copil până acum: „Sunt un om care gândește și pentru viitor”

HOT!

Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față! MOTIVUL pentru care artista nu a făcut un copil până acum: „Sunt un om care gândește și pentru viitor”

Carmen de la Sălciua a dezvăluit motivul pentru care nu a făcut un copil până acum. Mulți se întreabă de ce celebra cântăreață de muzică de petrecere nu a făcut pasul cel mare până acum sau dacă are de gând să îl facă în viitor. Regina YouTube-ului a dat cărțile pe față și a spus tot despre acest subiect.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară, atât pentru melodiile ei, dar și pentru sfaturile de viață pe care obișnuiește să le dea. Celebra cântăreață discută mereu deschis cu urmăritorii săi din mediul online și le răspunde acestora la toate întrebările.

În repetate rânduri, Carmen de la Sălciua a declarat că își dorește să devină mămică, așa că internauții s-au întrebat de ce nu a făcut-o până acum. „De ce nu ai făcut copii până acum? Nu ai vrut?”, a fost întrebarea fanului pentru Carmen de la Sălciua.

Citește și: Interviu de suflet cu Carmen de la Sălciua! Confesiuni sincere despre iubire, regrete, planuri şi palme de la viaţă!

Artista nu a stat mult pe gânduri și a lămurit situația. Acesta a dezvăluit că își dorește enorm un copil, dar este foarte precaută, căci nu vrea să fie o mamă singură sau care nu se înțelege cu tatăl copilului. Carmen de la Sălciua se gândește mai întâi la viitorul copilului, iar înainte de această etapă importantă bruneta vrea să găsească omul potrivit cu care să aibă o relație solidă și cu sentimente sincere și puternice.

„Pentru că sunt un om care gândește și pentru viitor, nu doar pentru moment! Și viitorul fericit al unui copil, în viziunea mea, înseamnă înțelegere, iubire și devotament între părinți!”, a fost răspunsul oferit de Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua, despre momentele grele din viața sa

Recent, artista și-a deschis sufletul în fața fanilor ei și a vorbit despre perioada extrem de grea ce a avut loc în viața ei. Cântăreața a povestit că deși le spunea tuturor că se simte bine, aceasta era foarte nefericită, iar totul începuse să se dărâme în viața ei. Din fericire, artista a reușit să treacă peste această dramă cu ajutorul lui Dumnezeu.

„Am experimentat multe și am învățat lecții prețioase, uneori cu prețul unor lacrimi, blocaje sau frustrări, alteori cu darul liniștii care a urmat după ce am văzut adevărul și mi-am găsit calea cu ajutorul lui Dumnezeu. Am fost nefericită, tristă, mi se părea că viața mea nu e așa cum părea din exterior, o fotografie perfectă! A venit un moment în care totul începuse să se dărâme în viața mea… am pus pauză carierei mele o perioadă, am avut momente în care am simțit că nici nu mai pot să mă prefac! Ieșeam uneori, dar era un efort foarte mare să mă prefac și atunci m-am consumat în mine! Mințeam pe toată lumea că sunt bine”, a scris Carmen de la Sălciua în urmă cu ceva timp, pe Instagram.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in HOT!

To Top
error: Contentul este protejat!