Connect with us

Carmen de la Sălciua, anunț neașteptat pe rețelele de socializare: ”Nu poți fi fericit atâta timp cât scopurile tale sunt mărunte și mizerabile”

Vedete

Carmen de la Sălciua, anunț neașteptat pe rețelele de socializare: ”Nu poți fi fericit atâta timp cât scopurile tale sunt mărunte și mizerabile”

Carmen de la Sălciua a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care le mulțumește oamenilor pentru mesajele pe care le trimit, fie că o plac fie că nu.

In postarea de pe Facebook, Carmen de la Sălciua susține că oamenii trăiesc în ”epoca răzbunării” și reacționează în acest mod pentru a se apăra, fie pentru a beneficia de un anumit lucru. Artista a ținut să le mulțumească tuturor persoanelor, fie că o plac, fie că o ”urăsc”.

Se pare că trăim într-o epocă a conflictelor. Este îngrijorător și trist că există atât de multă adversitate, atâta preocupare față de ceartă, de intrigă și de răzbunare!

Primesc zilnic mesaje de la voi, cei care mă iubiți, mă respectați, mă invidiați, mă urâti, mă dușmăniți, etc. Vă mulțumesc pentru toată atenția voastră, vă mulțumesc celor care aveți intenții frumoase iar pe cei carora îi încearcă sentimente negative … le doresc Vindecare Usoara! Nimic nu mi se pare mai trist decât să îți faci un mod de viață din a demola, din a te certa, din a jigni sau de a bifa în fiecare zi câte un cuvânt răutăcios la adresa unui om pe care îl cunoști sau nu! Cei veșnic și febril preocupați de persoanele pe care le jignesc, sunt cei mai nefericiți oameni … ei nu își găsesc pacea niciodată, nu au bucurii normale, ci doar plăcerea maladivă de a produce suferință și disconfort!

Există ambiții mai frumoase decât să fii toxic și să otrăvești lumea cu “urâtul“ din tine. Există și altceva de făcut decât să îți urmărești obsesiv rivalii, decât să instigi, să bagi intriga, să insulți sau să blestemi… Există și fericire … și sentimente mai frumoase … dar astea nu le poți avea atâta timp cât te hrănești cu amărăciune, recriminare și trivialitate! Nu poți fi fericit atâta timp cât scopurile tale sunt mărunte și mizerabile!

Oameni buni, suntem toți carne și oase! Toți simțim, toți iubim, toți suntem predispuși la bine și la rău! Nu suntem animale, ne-am născut cu o rațiune nu ne putem tranșa unii pe alții doar pentru că gândim diferit sau suntem construiți diferit! Mie nu îmi faceți “ocară“ că vă pierdeți timpul jignind (cei care o făceați.) Eu închid ochii, dau muzica tare și îmi fac curățenie în viață și în suflet! Să aveți Viață!”, este mesajul postat pe rețelele de socializare de Carmen de la Sălciua.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

✌🏾

O postare distribuită de Carmendelasalciua (@carmendelasalciua) pe

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!