Connect with us

Carmen de la Sălciua, apel alarmant către prieteni: ”Să nu primiți țepe sau să vorbiți cu vreun necunoscut!” Cu ce probleme se confruntă îndrăgita artistă

Vedete

Carmen de la Sălciua, apel alarmant către prieteni: ”Să nu primiți țepe sau să vorbiți cu vreun necunoscut!” Cu ce probleme se confruntă îndrăgita artistă

Carmen de la Sălciua se confruntă cu probleme destul de serioase pe rețelele de socializare. Foarte multe persoane au făcut conturi false cu numele ei, iar fanii săi cad în plasa lor.

Îndrăgita artistă de muzică populară și de petrecere a făcut un apel alarmant către prietenii ei de pe rețelele de socializare. Carmen de la Sălciua susține că oamenii pot primi țepe din partea celor care se află în spatele conturilor false și nu își dorește ca fanii ei să pățească așa ceva.

„Dragii mei acesta este contul meu oficial de Instagram! Sunt foarte multe conturi false care vorbesc în numele meu! Am rugămintea la voi să dați report acestor fake-uri, asta ca să nu primiți țepe sau să vorbiți cu vreun necunoscut! Mulțumesc”, a scris Carmen de la Sălciua.

„Regina Youtube-ului” a lansat un nou HIT: „Aș vrea să uit numele tău”

În urmă cu 5 zile, Carmen de la Sălciua a lansat o nouă piesă: „Aș vrea să uit numele tău”, ce se bucură deja de un real succes. Piesa se află pe locul 2 în Trending și a acumulat până în prezent 2 milioane de vizualizări pe Youtube.

„Locul 2! E un privilegiu și o onoare pentru mine să văd asemenea statistici… voi faceți asta și văzând cu ochii în viața mea se întâmplă în ultima vreme lucruri pe care îmi era greu să mi le imaginez! Vă mulțumesc încă o dată, vă mulțumesc că îmi sunteți aproape și apreciați cu adevarat munca din spatele acestor melodii frumoase! Hai cu locul 1! ❤️❤️❤️❤️ Share-urile voastre ajută! Vă iubesc și vă mega mulțumesc!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Facebook.

Carmen de la Sălciua este, de departe, revelația muzicii populare și de petrecere. Spre exemplu, piesa pe care a lansat-o în toamna lui 2018, intitulată “Dansez prin ploi”, s-a bucurat de un succes nebun! La momentul respectiv, melodia a fost pe locul 1 în topul celor mai populare clipuri din România timp de 2 săptămâni consecutiv și a adunat până în prezent peste 43 de milioane de vizualizări. WOW!

https://youtu.be/vIxyYqg4Kdw

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!