Connect with us

HeyNews.ro

Carmen de la Sălciua confirmă DESPĂRȚIREA de Culiță Sterp: ”Dumnezeu știe ce e mai potrivit pentru fiecare!” Motivele pentru care și-au spus ADIO

Vedete

Carmen de la Sălciua confirmă DESPĂRȚIREA de Culiță Sterp: ”Dumnezeu știe ce e mai potrivit pentru fiecare!” Motivele pentru care și-au spus ADIO

Carmen de la Sălciua, una dintre cele mai iubite artiste de la noi din România, a confirmat despărțirea de Culiță Sterp, după ce cei doi artiști au decis să nu se mai urmărească pe rețelele sociale și nici nu au mai postat poze împreună.

La insistențele fanilor, Carmen de la Sălciua recunoaște într-o postare pe Instagram că relația dintre ea și Culiță Sterp s-a încheiat. Cântăreața de muzică de petrecere a lăsat să se înțeleagă că nepotrivirea de caractere este motivul principal al despărțiri. Mai mult decât atât, se pare că artista nu vrea să facă mai multe dezvăluiri pe acest subiect, astfel că a cerut tuturor să le înțeleagă situația și să nu insiste cu tot felul de curiozități.

Citește și: Carmen de la Sălciua și-a anulat concertele din Italia, din cauza coronavirusului: ”Să ne revedem cu bine”

„Pentru că anumite aspecte doresc să îmi fie respectate, în mod special cele care țin de viața mea intimă. Vă respect și vă mulțumesc pentru gândurile bune, pentru sfaturi, însă familia, cunoscuții mei, prietenii apropiați și cei care doresc să mă cunoască dincolo de o poză știu și înțeleg ce se întâmplă în viața mea.

Cei care ne-ați iubit atât pe mine cât și pe Culiță o puteți face în continuare, indiferent de situația dintre noi. Nu putem apăsa pe un buton și să facem lucrurile să fie perfecte. Când doi oameni funcționează diferit nu trebuie judecați sau puși la zid. Dumnezeu știe ce e mai potrivit pentru fiecare, tot El ne dă și pedeapsa și succesul!”, le-a răspuns Carmen de la Sălciua fanilor pe InstaStory.

Citește și: Carmen de la Sălciua, mesaj tranșant pentru colegii de breaslă: „Răutatea nu primează, omul simte”

Carmen de la Sălciua și Culiţă Sterp au decis să se împace la finalul anului trecut, atunci când s-au afișat împreună la nunta surorii artistului. De ziua de naștere a cântărețului, Carmen a postat o fotografie cu ei doi, alături de un mesaj prin intermediul căruia le transmitea fanilor săi că nimic nu este mai puternic decât dragostea. Relația lor părea că se află pe drumul cel bun, iar fanii erau în culmea fericirii, însă ușor-ușor au apărut tot mai multe neînțelegeri între cei doi. După mai multe certuri și împăcări, apoi alte certuri și alte împăcări, se pare că povestea lor de dragoste a ajuns la final.

Citește și: Vlăduța Lupău și Andra sunt rude?! ”Ce bine semănați” Fotografia care a stârnit controverse în mediul online

Citește și: Un cântăreț de la noi, în pericol din cauza coronavirusului. Se află izolat cu familia la Cremona, localitatea din Italia lovită de virusul ucigaș: ”Stăm închiși în casă, e panică totală”

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

3 Comentarii

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!