Connect with us

Carmen de la Sălciua le dă sfaturi de viață fanilor de pe Instagram! ”Regina Youtube-ului” vrea să facă facultatea de psihologie: ”E un lucru atât de frumos să poți fi alături de oameni”

HOT!

Carmen de la Sălciua le dă sfaturi de viață fanilor de pe Instagram! ”Regina Youtube-ului” vrea să facă facultatea de psihologie: ”E un lucru atât de frumos să poți fi alături de oameni”

Carmen de la Sălciua este o femeie puternică, independentă și care nu s-a ferit niciodată să spună lucrurilor pe nume, indiferent de situație. Celebra cântăreață de muzică de petrecere le dă sfaturi despre viață celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Divorțul a transformat-o pe Carmen de la Sălciua într-o adevărata confidentă pentru femeile care trec prin dezamăgiri în dragoste, și nu numai, și acum îi cer sfaturi pentru a putea trece peste momentele de impas din viața lor. Mai mult, celebra artistă s-a hotărât să facă facultatea de psihologie și intenționează pe viitor să-și deschidă un cabinet.

„Asta intenționez pe viitor! E un lucru atât de frumos să poți fi alături de oameni și să le oferi o vorbă bună! Asta e tot ce lipsește în lume… implicarea! Citesc mult, însă toate aceste gânduri vin din suflet și nu neapărat din cărți, din ce am trăit eu, prietenii și oamenii din jurul meu!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Chiar dacă petrece mult timp pe scenă, Carmen de la Sălciua își face mereu timp pentru fanii ei, le răspunde la fiecare în parte și încearcă să-i ajute în problemele sentimentale și nu numai. „Crezi că există șanse ca un bărbat să-și schimbe comportamentul cu timpul?”, a întrebat-o o admiratoare. „Știi că iubirea schimba tot? Orice om se poate schimba, dacă are voință și dacă conștientizează că greșește. Unii realizează, însă unii au nevoie de ajutor! Pe un om zgârcit îl poți schimba într-un om darnic oferindu-te exemplu pe tine, pe un om rău îl poți vindeca prin bunătate. Toate se pot face dacă ai răbdare și te interesează ca omul de lângă tine să fie bine! Viciile sunt lupte grele dar nu imposibile. Războiul ăsta poare fi câștigat doar dacă ai voință, credință și dorința de a fi un om bun!”, i-a răspuns Carmen de la Sălciua.

„Nu îmi pot uita fostul iubit, încă e în sufletul meu, în mintea mea. Ce să fac să trec peste?”, i-a scris o altă fană. „Draga mea, ochii care nu se văd se uită. Timpul vindecă orice suferință! Relația voastră din punctul tău de vedere nu s-a consumat încă și din cauza asta încă suferi, dar vei vedea că peste un timp va deveni un om obișnuit care nu îți va mai trezi sentimente de iubire. Be strong!”, i-a scris Carmen.

„Bună, ești o persoană minunată… Te ador! Poți să îmi dai un sfat despre cum aș putea să-mi găsesc liniștea sufletească?”, este un alt mesaj primit de artistă. „Mulțumesc mult! Liniștea sufletească vine din împăcarea cu tine însuți. Dacă ești împăcat cu tine, cu acțiunile tale, cu faptele tale, atunci nu ai cum să nu fi un om liniștit! Dar probabil în sufletul tău exista ceva ce te macină și asta îți zdruncină liniștea. Rezolvă acest lucru și apoi pune capul pe pernă și dormi liniștită… vei vedea că am dreptate!”, i-a raspuns artista.

„Datorită ți-e mi-am salvat căsnicia. Mulțumesc pentru sfaturile frumoase care le oferi”, i-a mai scris o admiratoare. „Ce frumos! Doamne ajută! Fiecare problemă să o întâmpini cu răbdare și neapărat comunicare!”, i-a scris Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate tinere artiste de muzică populară și de petrecere de la noi. Artista a fost numită de presă „Regina Youtube-ului”, asta datorită numărului mare de vizualizări pe care îl face la fiecare piesa pe care o lansează. Mai mult, toate piesele au ajuns pe locul 1 în Trending pe Youtube. Spre exemplu, piesa pe care a lansat-o în toamna lui 2018, intitulată „Dansez prin ploi”, s-a bucurat de un succes nebun! La momentul respectiv, melodia a fost pe locul 1 în topul celor mai populare clipuri din România timp de 2 săptămâni consecutiv și a adunat până în prezent aproape 46 de milioane de vizualizări. WOW! Cea mai recentă piesă lansată, în urmă cu o lună, se numește „Aș vrea să uit numele tău”, și a acumulat până în prezent peste 5 milioane de vizualizări pe Youtube.

https://youtu.be/QYR1abzTkJw

https://youtu.be/vIxyYqg4Kdw

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Bombă la ”Puterea dragostei”! O concurentă, aventură cu Culiță Sterp în timpul mariajului cu Carmen de la Sălciua? ”Ne-am sărutat de câteva ori!” Dezvăluiri incendiare - HeyNews.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in HOT!

To Top
error: Contentul este protejat!