Connect with us

HeyNews.ro

Carmen de la Sălciua, secret de familie: ”Multă lume știe că eu mai am o surioară, dar nu toată lumea știe că…” Nimeni nu a știut asta până acum

Vedete Populare

Carmen de la Sălciua, secret de familie: ”Multă lume știe că eu mai am o surioară, dar nu toată lumea știe că…” Nimeni nu a știut asta până acum

Celebra cântăreață de muzică de petrecere are o soră la fel de atrăgătoare ca ea, dar și la fel de talentată. Daniela, sora lui Carmen de la Sălciua, cântă foarte bine, deși nu profesează în domeniu, iar artista a prezentat-o tuturor pe rețelele de socializare.

Daniela este sora cea mica a lui Carmen de la Sălciua. E la fel de frumoasă, dar nu la fel de cunoscută. Şi dacă alte surori s-ar simți eclipsate și ar fi invidioase, ei bine, sora artistei face excepție. Relația dintre cele două a fost mereu una specială și profundă. Asemenea divelor de la Hollywood, ca Penelope Cruz sau Beyonce care se mândresc cu surorile lor, Carmen de la Sălciua își laudă sora de câte ori are ocazia. „Regina Youtube-ului” postează des fotografii alături de sora sa, Daniela, o fată extrem de frumoasă, ce îi seamănă lei interpretei de muzică de petrecere, alături de mesaje emoționante: „Sângele apă nu se face”, a scris Carmen de la Sălciua, în dreptul unei fotografiei.

Carmen are o sora foarte talentată! Dacă până de curând doar ei și apropiații știau acest secret, cântăreața l-a dezvăluit tuturor cu un audio extraordinar în care Daniela cântă o piesă de la Elena Gheorghe, „Ecou”. „Multă lume știe că eu mai am o surioară, dar nu toată lumea știe că și ea cântă! Ce-i drept de plăcere! Eu încerc să o conving să profeseze însă fără rezultat! Poate reușiți voi!”, a dezvăluit pe o rețea de socializare Carmen de la Sălciua.

Internauții au fost cuceriți de felul în care cântă sora artistei și le-au îndemnat să facă o piesă împreună: „Curaj! O melodie împreună și așa ar prinde mai mult elan. / Wow cântă foarte frumos! / Wow, zici ca este Elena Gheorghe! / O voce extraordinara!!! Chiar ar fi păcat sa nu cânte și ea! Mult succes pe viitor! P.s: Poate faceți o melodie împreună! / Foarte frumos cântă! Are o voce tare buna și frumoasa! Curaj, pune-o în valoare pentru ca merita! / Dana, cânti foarte bine! Da, mai ai de invatat multe si multa multa exersare…dar esti specială, toti suntem speciali datorită unui talent care ne caracterizează pe noi înșine. Părerea mea este ca dacă tu îți dorești cu adevărat să profezezi într-o carieră muzicală nu ai nevoie de sustinerea nimănui, este destul ca tu sa-ti doresti! Daniela, merită…merită sa faci tot ceea ce iti doresti si vrei, pentru căăă…ai o singura viața. Creazăti propria poveste și fi in ea tot ce iti doresti tu! Noi te susținem, dar tu trebuie doar să vrei. Pupicisi multe multe înbrățișări. Sunt fana ta!”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de celebra artistă la postarea cu sora ei. 

Iată cum cântă sora lui Carmen:

Daniela, despre relația cu Carmen: „Încă de când eram mici am fost foarte unite”

Daniela Racolța a dezvăluit, în exclusivitate pentru HeyNews.ro, adevărata relație pe care o are cu sora ei, celebra Carmen de la Sălciua: „Încă de când eram mici am fost foarte unite, eu fiind și sora mai mică ea avea tot timpu grija de mine, îmi aduc aminte un episod comic de atunci despre care mi-a povestit ulterior, când mama ma lăsat câteva ore în grija ei să îmi dea să mănânc și era să mă înece ???și multe alte întâmplări hazlii dar și multe momente mai puțin frumoase care cred eu că ne-au unit și mai mult, acum că am crescut suntem din ce în ce mai protectoare una cu cealaltă și ne iubim sincer cum trebuie de altfel să fie toți frații!”, ne-a povestit Daniela.

Daniela este mereu alături de cântăreață și o susține în cele mai complicate momente. Mai mult, se bucură enorm pentru succesul și evoluția ei. „Cât despre cariera ei muzicală eu și familia noastră cred că îi știm cel mai bine începuturile ei și munca din spatele succesului ei de acum, pentru că da a fost multă muncă, dar când faci totul cu plăcere toate vin de la sine ceea ce sa întâmplat și in cazul ei! Dumnezeu ia ajutat foarte mult … și doar Dumnezeu!!! Eu am susținut-o întotdeauna în toate situațiile, și dacă a avut o problema de orice fel am sfătuit-o cum am știut eu mai bine și cred că de multe ori mi-a ascultat sfaturile și a procedat foarte bine, pentru că în viața cele mai sincere sfaturi le poți primii doar de la familie! Niciodată familia nu îți vrea răul! Mă bucur enorm pentru succesul și evoluția ei și toate întâmplările bune sau mai puțin bune din viața ei o să îi ajute în viată și în evoluția ei ca om și ca artist de ce nu?! Când tu ești cu Dumnezeu și El este cu tine!”, a mai declarat pentru HeyNews.ro, Daniela, sora lui Carmen de la Sălciua.

Poză de familie: Carmen, mama și sora artistei

Carmen de la Sălciua este posesoarea uneia dintre cele mai bune voci feminine din industria muzicală din România. Numele ei real este Carmen Racolța. Artista a fost numită de presă „Regina Youtube-ului”, asta datorită numărului mare de vizualizări pe care îl face la fiecare piesa pe care o lansează. Mai mult, toate piesele au ajuns pe locul 1 în Trending pe Youtube. Spre exemplu, piesa pe care a lansat-o în toamna lui 2018, intitulată „Dansez prin ploi”, s-a bucurat de un succes nebun! La momentul respectiv, melodia a fost pe locul 1 în topul celor mai populare clipuri din România timp de 2 săptămâni consecutiv și a adunat până în prezent aproape 52 de milioane de vizualizări. WOW!

https://youtu.be/QYR1abzTkJw

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete Populare

To Top
error: Contentul este protejat!