Connect with us

HeyNews.ro

Carmen de la Sălciua și-a anulat concertele din Italia, din cauza coronavirusului: ”Să ne revedem cu bine”

Vedete

Carmen de la Sălciua și-a anulat concertele din Italia, din cauza coronavirusului: ”Să ne revedem cu bine”

Carmen de la Sălciua a fost nevoită să își anuleze concertele din perioada următoare pe care trebuia să le susțină în Italia, din cauza răspândirii coronavirusului.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Cântăreața are mii de fani în toată țara, dar și în afară. De foarte multe ori este invitată peste granițe să încânte românii care s-au stabilit acolo.

Citește și: CORONAVIRUS în Italia. Artist român, mărturie din infern: ”E panică totală și stăm închiși în casă de o zi. Zici că suntem într-un film horror!”

În acest weekend, Carmen de la Sălciua urma să cânte în Italia, însă și-a anulat toate evenimentele din Peninsulă. Cântăreața de muzică de petrecere și-a anunțat fanii printr-un mesaj pe Instagram că nu va mai susține concertele programate pe 29 februarie în Verona și pe 1 martie în Arezzo, după ce autoritățile italiene au emis stare de urgență și au instituit măsuri speciale de securitate.

Carmen de la Sălciua i-a asigurat pe românii din Italia că show-ul urmează să fie reprogramat când pericolul va fi depășit. „Dragii mei, din cauza problemelor actuale și a situației de alerta prin care trece Italia, evenimentele din acest weekend pe care trebuia sa le onorăm au fost anulate! Multă sănătate celor care trec prin aceasta situație și sa dea Bunul Dumnezeu sa ne revedem cu bine, atunci când lucrurile vor reveni pe făgașul normal!”, a scris Carmen de la Sălciua, pe Instagram.

Și Culiță Sterp și-a anulat concertele din Italia

Fostul soț al lui Carmen de la Sălciua, cântărețul Culiță Sterp, a anunțat, pe Facebook, că și-a anulat evenimentele din Italia din weekend, de teama coronavirusului.

„Dragii mei, pentru că sănătatea este cea mai importantă, am anulat evenimentele din Italia de weekendul acesta si o sa încercam sa le reprogramăm când o să avem dăți disponibile! Se pare ca nu e de glumă cu Coronavirusul ăsta, aveți grijă de voi si să ne vedem cu bine!”, a scris Culiță Sterp.

Citește și: Carmen de la Sălciua, mesaj tranșant pentru colegii de breaslă: „Răutatea nu primează, omul simte”

Până la ora actuală în Italia au murit sase oameni din cauza coronavirusului, anunță autoritățile italiene, iar alte 219 persoane au fost infectate cu COVID-19. Dintre persoanele infectate, 91 se află în carantină la domiciliul lor. Cele mai afectate zone sunt Lombardia și Veneto. Drept urmare, autoritățile italiene au interzis părăsirea sau intrarea în zonele în care s-au înregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus, în vederea restrângerii focarelor și prevenirii răspândirii virusului.

Pentru a evita răspândirea COVID-19 în Regiunea Veneto, președintele Regiunii Veneto a adoptat următoarele măsuri extraordinare:

a) suspendarea evenimentelor sau inițiativelor de orice fel, a evenimentelor în locuri publice sau private atât în locuri închise, cât și deschise publicului, inclusiv cele cu caracter cultural, recreativ, sportiv sau religios; discoteci și cluburi de noapte ;

b) închiderea serviciilor educaționale pentru copii și școli de toate nivelurile și frecvența activităților de învățământ școlar și superior, cursuri profesionale, masterate, cursuri pentru profesiile de sănătate și universitățile pentru vârstnici, cu excepția medicilor în pregătire de specialitate și cursanți în profesiile de sănătate, cu excepția activităților de învățare la distanță;

c) suspendarea serviciilor de deschidere către public a muzeelor și a altor institute culturale și locuri menționate la articolul 101 din codurile patrimoniului cultural și peisagistic în temeiul Decretului legislativ 42/2004, precum și a eficacității dispozițiilor de reglementare privind acces gratuit sau gratuit la aceste institute sau locuri;

d) suspendarea tuturor călătoriilor educaționale atât pe teritoriul național, cât și în străinătate;

e) asigurarea obligației din partea persoanelor care au intrat în regiunea Veneto din zonele cu risc epidemiologic, identificate de Organizația Mondială a Sănătății, de a comunica această circumstanță Direcției de Prevenire a Autorității Sănătății responsabile de teritoriu, pentru adoptarea măsurii de ședere de încredere cu supraveghere activă.”

Citește și: S-au împăcat când nimeni nu se aștepta și s-au despărțit în mare secret. Cel mai controversat cuplu a pus capăt relației. De ce și-au spus ”ADIO” Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp

Citește și: FOTO. Cât de mult s-a schimbat Vlăduța Lupău! Nu o să-ți vină să crezi cum arăta cântăreața în urmă cu 8 ani

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

3 Comentarii

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!