Connect with us

HeyNews.ro

Ce a anunțat familia Denisei Răducu după ce mormântul cântăreței a luat foc: ”Prea a fost uitată Denisa de unii care și-au făcut nume pe spatele ei”

Vedete Populare

Ce a anunțat familia Denisei Răducu după ce mormântul cântăreței a luat foc: ”Prea a fost uitată Denisa de unii care și-au făcut nume pe spatele ei”

Mormântul Denisei Răducu a fost cuprins de flăcări și toate obiectele aduse drept omagiu de către familie și fanii artistei au fost distruse. Familia regretatei cântărețe au făcut primele declarații despre cele întâmplate în primele zile ale anului 2020. Ce făcea sora regretatei artiste, Adelina, când mormântul Denisei ardea ca o torță și ce decizie a luat familia?!

Clipe de groază pentru familia Denisei Răducu! Mormântul cântăreței a luat foc în după amiaza zilei de 2 ianuarie. Locul de veci al regretatei artiste a ars aproape în intregime, iar focul a distrus darurile lăsate de familie și admiratorii cântăreței de muzica de petrecere. Totul ar fi plecat de la o candela aprinsă, de unde focul s-a extins, din cauza rafalelor de vânt, către locul unde artista își doarme somnul de veci. Florian, cumnatul artistei, a aflat de incident de la tatăl regretatei Denisa Răducu, acesta povestindu-i, șocat, ce s-a întâmplat în cimitir.

”Ne odihneam cu toții când am aflat, eram în jurul mesei, vorbeam. Adică, nu că am fi petrecut prea mult de Revelion, am stat acasă, în familie, cu fetițele, ne-am jucat, ne-am distrat, dar nu un chef în toată regula. Chiar vorbeam de Denisa când am aflat ce s-a întâmplat, am fost șocați, Adelina povestea de ea, ce năzbâtii mai făceau ele când erau mici. Oricum, ceea ce nu înțeleg este cum de noi, cei din familie, am aflat cam ultimii, nici părinții Denisei și ai Adelinei nu au aflat. Ei oricum merg foarte des la mormânt, iar când au ajuns acolo, deja dezastrul era produs. Fetele noastre s-au supărat, țineau foarte mult la Denisa, dar Adelina le-a liniștit, le-a spus că totul se va repara”, a declarat Florian, cumnatul regretatei cântărețe de muzică de petrecere, potrivit wowbiz.ro.

„După Sf. Ion, dacă ne va ajuta vremea, vom reface tot mormântul. Adică, am vorbit cu socrul meu, cu tatăl Adelinei și al Denisei, și vom trimite banii necesari pentru o lucrare. De această dată însă, vom avea grijă ca monumentul să fie ceva mai bine făcut, să nu mai poată lua foc nimic pe acolo. Adică, vom face ca jucăriile de pluș să nu mai stea la un loc cu lumânările, cu candelele, vor fi separat. Ne pare rău însă de ce s-a întâmplat, parcă a fost un semn, prea a fost uitată Denisa de unii care și-au făcut nume pe spatele ei. În orice caz, mormântul va fi și mai frumos decât a fost, va fi unul cu adevărat deosebit, așa cum a fost și Denisa”, a mai spus cumnatul regretatei soliste.

Pe 13 decembrie, Denisa ar fi împlinit 30 de ani. Cumnatul acesteia a povestit, îndurerat, că pe vremea când ea abia se mai putea ține pe picioare, mulți se autointitulau purtătorii ei de cuvânt, însă, acum, liniștea domnește în jur. „Pe vremea aceea, când Denisa abia se mai putea ține pe picioare, ziceau că sunt purtătoarele ei de cuvânt, acum… liniște totală. Nu vreau să spun mai multe, dar… se știu ele, că sunt cunoscute, mi-au demonstrat că au profitat doar de ce i s-a întâmplat Denisei”, a mai spus soțul surorii Denisei.

Cu toate acestea, el este optimist. ”Știu că nu a fost intenționat, îl vom reface și mai frumos decât era înainte. Ieri, după ce am aflat ce s-a întâmplat, am făcut planurile pentru cum va arăta când ne vonm apuca să îl renovăm. Am și vorbit acolo, dar în perioada asta nu lucrează nimeni, așa că așteptăm până după Sf. Ion și, oricum, nu mai se poate face nimic, că nu e vremea bună, și ninge, e și frig, nu se prea poate reconstrui acum”, a mai spus Florian pentru sursa citată.

Denisa Manelista a murit din cauza unui cancer, la doar 27 de ani

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular și, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o salva și pentru a o vindeca. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și tratamente complementare, naturiste, dar, din păcate, nici acestea nu au salvat-o. Denisa Manelista a murit, pe 23 iulie 2017, acasă la ea, vegheată de sora, mama și cumnatul ei, la doar 27 de ani, după o lungă agonie.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete Populare

To Top
error: Contentul este protejat!