Connect with us

HeyNews.ro

Ce avere are, de fapt, Oana Zăvoranu. Actrița din „Sacrificiul” deține o sumă amețitoare

Vedete

Ce avere are, de fapt, Oana Zăvoranu. Actrița din „Sacrificiul” deține o sumă amețitoare

Oana Zăvoranu este fără îndoilală o prezență spumoasă. Aceasta poate fi urmărită în serialul „Sacrificiul”, în rolul Divei. Oana nu s-a plâns niciodată de bani, mai ales după moștenirea primită odată cu moartea mamei sale, Mărioara.

Puțini știu că Oana Zăvoranu și-a deschis o clinică de sănătate și a lansat propria marcă de parfum.

Mare parte din averea Oanei Zăvoranu se datorează mamei sale, Mărioara Zăvoranu. Celei din urmă nu i-a fost deloc ușor să-și păstreze averea, mai ales că mulți îi așteptau sfârșitul, cu gândul să o lase „fără absolut nimic”.

„A aflat că ei pândeau să moară ea, pentru că ei erau convinși că va muri, și să facă o mărire de capital ca să o lase fără absolut nimic. Pot să îți aduc actul cu banii pe care i-am scos eu într-o anumită zi de la o bancă, care au fost urmarea unui an și ceva de procese și a vreo 15 ani de bătălie cu mama. Și acea sumă în acte este 1.175.000€”, a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Pe Oana Zăvoranu o să o puteți vedea în Sezonul 2 din Sacrificiul, serial care începe pe 12 februarie la Antena 1. Sacrificiul poate fi văzut live pe antenaplay.ro

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!