Connect with us

HeyNews.ro

Ce crede Carmen de la Sălciua despre război și sfârșitul lumii: ”Se schimbă oamenii, răul începe să ia amploare, devenim roboți”

Vedete

Ce crede Carmen de la Sălciua despre război și sfârșitul lumii: ”Se schimbă oamenii, răul începe să ia amploare, devenim roboți”

Carmen de la Sălciua, una dintre cele mai sexy și iubite cântărețe din muzica de petrecere, este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. Mai mult, le și răspunde acestora la întrebări, atunci când devin foarte curioși. Recent, celebra cântăreață a vorbit despre război și sfârșitul lumii.

„Regina Youtube-ului” comunică foarte des cu prietenii săi virtuali de pe Instagram, împărtășindu-le atât imagini din viața ei, cât și păreri sau impresii despre anumite situații. Fire directă și asumată, Carmen de la Sălciua nu ezită să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă reacțiile sale nasc uneori controverse.

Întrebată de câțiva admiratori ce crede despre război și sfârșitul lumii, Carmen de la Sălciua nu s-a sfiit să răspundă, iar reacția sa este una de-a dreptul surprinzătoare.

„Da cred! Timpul trece extraordinar de repede, anii par luni, lunile săptămâni, săptămânile zile… se scurtează timpul, se schimbă oamenii, răul începe să ia amploare, devenim roboți, evoluăm cu o viteză cu care nu putem ține pasul, nu avem răbdare, găsim scuze atunci când greșim și mai rău decât atât, am început să considerăm răul bine și binele rău!”, i-a răspuns Carmen de la Sălciua unei admiratoare, părerea ei despre sfârșitul lumii.

„Că nu va putea fi oprit… dar va putea fi amânat! Asta depinde de noi! Pentru că ori ne dăm seama ori nu suntem pionii principali. Dacă ni se predică de atâția ani să fim buni și noi ne dușmănim, sigur va veni un război într-o zi! Fiecare om își spune zilnic fraza: „Doamne ce mult s-a schimbat lumea, ce răi sunt oamenii!”, însă schimbarea și puterea exemplului vine chiar de la tine, cel care îți pui zilnic întrebarea asta! Fii un exemplu oriunde mergi, astfel încât ceilalți să „fure” de la tine… Trebuie să ne ajutăm unii pe alții, să fim mai buni, pentru că doar așa se înmoaie inima lui Dumnezeu și noi prin credința noastră chiar putem schimba voia Lui!”, a scris Carmen de la Sălciua, pe Instagram, părerea ei despre război.

Dincolo de activitatea pe rețelele de socializare și cariera încununată de succes pe scena muzicii de petrecere românești, Carmen de la Sălciua are parte de satisfacții și în plan sentimental. Recent, cântăreața a anunțat că formează, din nou, un cuplu cu fostul ei soț, Culiță Sterp, după 1 an și ceva de la divorț. Cuplul de cântăreți de muzică de petrecere a plecat și într-o vacanță. Este vorba despre o escapadă în Elveția, acolo unde cei doi au plecat însoțiți și de câțiva membri din familia artistului.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Ce spune Carmen de la Sălciua despre împăcarea cu Culiță Sterp: ”Îmi era probabil predestinat” - HeyNews.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!