Connect with us

HeyNews.ro

Ce face Mirela Vaida de când nu mai apare la TV: ”Nu sunt o mamă eroină! Am redescoperit că viața nu are cum să fie seacă!”

Vedete

Ce face Mirela Vaida de când nu mai apare la TV: ”Nu sunt o mamă eroină! Am redescoperit că viața nu are cum să fie seacă!”

Mirela Boureanu Vaida va deveni mamă pentru a treia oară în curând, însă până atunci se bucură din plin de momentele petrecute alături de cei doi copii ai ei.

Într-o postare pe blogul personal, Mirela Vaida a dezvăluit că profită din plin de timpul liber pe care-l are după ce a intrat în concediu prenatal. ”Mi-am resetat programul zilnic, am reorganizat viața și îmi dau seama că înainte nu aveam atâtea de făcut. Am redescoperit că viața alături de copii mici nu are cum să fie seacă! Sunt, în curând, mama a trei copii pe care i-am avut târziu și pe care mi i-am dorit enorm… Îi cresc împreună cu soțul meu, fără ajutoare permanente sau bone interne. Dorm împreună cu ei, îi spăl la funduleț, le fac masaj, îi veghez nopți întregi când sunt bolnavi, le prepar mâncarea, îi duc la grădiniță și la tot felul de activități care să le stimuleze mintea și corpul, fac piața, fac curățenie, spăl haine, ne jucăm împreună, îi duc în parc și la biserica, îi cert sau îi alint. Și nu fac asta pretinzând că sunt vreo mama-eroină. Sunt mamă. Și atât!”, a mărturisit ea pe blogul personal.

De asemenea, vedetea tv a mai mărturisit că a fost criticată pentru participarea la Eurovision, însă asta n-a făcut decât să o întărească. ”Și da, particip la Eurovision! Pentru că vreau, pentru că îmi place competiția, pentru că nu mă dau în lături de la nimic! Pentru că nu mi-e frică de vreun eșec, pentru că îmi asum orice decizie și pentru că sunt o luptătoare, fără să am pretenția de a ieși câștigătoare din orice luptă. Și lupta în sine este un câștig. Și n-am renunțat nici la „nebuniile” mele legate de scenă și de TV. De aceea m-am înscris la Eurovision și iată că acum mă pregătesc de Finala Națională, pe 17 februarie!”, a mai spus Mirela Vaida.

„Participarea la Eurovision mi-a ținut trează viața minții și a spiritului. Mi-a dat un obiectiv clar de care să mă ocup, m-a ținut vie artistic, m-a făcut subiect de „hate-areală” sau de apreciere pe blogurile și grupurile de specialitate. Dar asta înseamnă să exiști, nu? Eu asta mi-am dorit. Am devenit subiect de discuții, mi s-au găsit porecle: de la „Duamna” Vaida, la Mama Vaida sau „Queen V”..:) Ce poate fi mai palpitant? Cum să mă plictisesc acasă? Mi-au sunat telefoanele, am revenit în redacțiile unor publicații pentru interviuri live, fotoshootinguri și emisiuni radio, am fost chemată în nenumărate emisiuni tv, însă am ales să merg doar în câteva. Marea mirare și întrebare a tuturor a fost: ce caută o gravidă la Eurovision? De fapt, curiozitatea și uimirea sunt la dimensiuni mult mai mari: mai poate o gravidă să cânte? mai poate ea zbură cu avionul? are ea voie să participe în concursuri? dar oare nu e destul de îndrăzneț să apari cu burtă la vedere, desculță, cântând despre abandon? Unora li se pare hidos! Alții, vreo 2.000 la număr, m-au votat să ajung în Finala Eurovision! Și nu am cuvinte să le mulțumesc! Prea multe stereotipii și prejudecăți. Din perspectivă unora sarcina e un fel de boală rușinoasă. Ar trebui să stai ascunsă în casă, să te camuflezi dacă vrei să ieși până la supermarket, să nu apari vreodată în vreo emisiune sau în public, la vreun eveniment, pentru că showbiz-ul te vrea fotomodel, cu haine mulate și picioare lungi, sâni bombați și musai buze „puse„! Nu mai am nimic de demonstrat la vârsta mea, dar îmi permit să fac lucruri care îmi aduc satisfacții. Îmi permit să aleg cum vreau să trăiesc și în ce proiecte îmi voi canaliza energiile de acum încolo.”, a mai scris vedeta tv pe blogul personal.

Mirela Vaida va concura, alături de alți 11 artiști, la Finala Națională Eurovision. În cazul în care va câștiga, ea va merge la Tel Aviv în luna mai, unde va reprezenta România.

Mai mult decât atât, Mirela Vaida a făcut și mărtursiri despre perioada de sarcină. „Fiecare gravidă are viața ei emoțională, extrem de abundentă, diferită de a celor din jur. si eu am angoase, momente în care plâng din senin și mă feresc de ochii copiilor, am griji și temeri în ceea ce privește viitorul, am incertitudini profesionale și întrebări legate de viitorul copiilor mei, de cum îi voi crește, cum mă voi descurca, ce le voi putea oferi… Statul te împinge la astfel de incertitudini… Și eu am dreptul să visez și dreptul să sper. Și eu am dreptul să încerc și dreptul să câștig. Sau să pierd. Lumea trebuie să știe că sarcina nu este o boală. Că 10-15 kg în plus nu te fac mai vulnerabil, mai urât, mai prost, mai netalentat. Îi mulțumesc lui D-zeu că am aceeași dinamică și mobilitate și acum, la 65 kg, că îmi permit să alerg sau să îmi ridic copiii în brațe, că pot sta pe tocuri sau desculță, că nu am absolut nicio opreliște fizică sau alimentară. Cu atât mai puțin psihică! Sarcina și, mai ales, nașterea, nu sunt traume și nici piedici. Cel puțin nu pentru mine. Sunt momente de abundență emoțională, de luptă, de motivație în plus, de căutare de perspective și de soluții optime pentru viitor. Sunt momente de regăsire a sinelui, de recunoaștere și reevaluare, de resetare a timpului, a vieții. Momente de tranziție sau de pauză după care mi se pot deschide noi orizonturi. Și nu mi-e teamă să las lucrurile să se întâmple. Nu mi-e rușine să mă expun în public sau la tv în săptămâna 33+ de sarcină, nu mă sperii de prejudecăți sau de critici. Ele mă fac mai puternică, mai importantă și mai asumată”, a afirmat ea.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!