Connect with us

HeyNews.ro

Ce mesaj îi transmite fratele Mădălinei Manole lui Petru Mircea: ”Nu i-aș spune niciodată nepotului meu ce i-a făcut taică-su mamei lui”

Vuieşte presa

Ce mesaj îi transmite fratele Mădălinei Manole lui Petru Mircea: ”Nu i-aș spune niciodată nepotului meu ce i-a făcut taică-su mamei lui”

Razboiul continuua in familia regretatei cantarete Madalina Manole! La opt ani de la moartea artistei, scandalul dintre rudele acesteia și soțul său, Petru Mircea, este departe de a se încheia. Ce-i transmite fratele Mădălinei Manole lui Petru Mircea are legătură cu nepotul său.

Războiul se reaprinde de fiecare data în preajma zilei în care aceasta a fost găsită fără suflare în holul vilei sale. Tatăl și fratele artistei sunt convinși că nu a fost vorba de o sinucidere și că principalul vinovat de tragedie este chiar soțul cântăreței. Mădălina Manole a murit chiar de ziua ei. Pe 14 iulie 2010 a împlinit 43 de ani. Trupul fără viaţă al regretatei artiste a fost găsit de Petru Mircea chiar în vila din Otopeni unde locuiau. Ei au un băiat împreună, care s-a născut pe 8 iunie 2009.  Petru Mircea Jr. este crescut de soțul cântăreței.

La 8 ani de la moartea cantaretei, nici fratele si nici tatal Madalinei nu si-au vazut nici acum nepotul. Potrivit libertatea.ro, cei doi bărbați sunt indignați că Petru Mircea nu i-a mai lăsat să-și vadă nepotul. Au o decizie definitivă a instanței privind programul de vizite și vacanțele pe care ar trebui să le petreacă alături de fiul Mădălinei, dar cu toate acestea nu au reușit să stea față în față cu Petru junior nici măcar câteva secunde. În ciuda durerii, ei au un mesaj pentru soțul regretatei artiste.

„Nu i-aș spune niciodată că taică-su este vinovat de moartea mamei lui. Copilul nu are nicio vină și nu trebuie să sufere. Noi vrem doar să-l vedem, să rezolvăm aceasta fără scandal, pe cale amiabilă”, a declarat Marian Manole pentru Libertatea.

Marian Manole a mărturisit că vor apela la un executor judecătoresc pentru a-și vedea nepotul, chiar dacă aceasta va presupune timp și alte cheltuieli.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vuieşte presa

To Top
error: Contentul este protejat!