Connect with us

HeyNews.ro

Ce se întâmplă, de fapt, între Andreea Bălan și George Burcea! Divorțează sau nu? Actorul a rupt tăcerea: ”Verigheta lipsește din ianuarie”

Vedete

Ce se întâmplă, de fapt, între Andreea Bălan și George Burcea! Divorțează sau nu? Actorul a rupt tăcerea: ”Verigheta lipsește din ianuarie”

După ce în urmă cu câteva zile a apărut informația că Andreea Bălan și George Burcea s-ar afla în prag de divorț, actorul a făcut primele declarații despre acest subiect.

Ce se întâmplă, de fapt, între Andreea Bălan și George Burcea! Divorțează sau nu? Asta se întreabă acum toată lumea, după ce mai multe semne păreau că indică o ruptură definitivă între cei doi. Invitat într-o emisiune de la Antena Stars, actorul a explicat de ce nu mai poartă verigheta, dar și care este adevărul despre divorțul dintre el și Andreea Bălan.

Citește și: Nimeni nu se aștepta la asta! Andreea Bălan și George Burcea divorțează? S-a iscat un mare scandal

George Burcea a declarat că între el și Andreea Bălan nu sunt probleme, dar că fiecare dintre ei are anumite lucruri de făcut și își împart și gestionează timpul și sarcinile așa cum consideră că este mai bine. De asemenea, George Burcea a răspuns la întrebarea care a stârnit un lung șir de controverse: „de ce anume nu mai poartă verigheta?”

„Ce e asta? Este statusul ei? Iartă-mă! Am fost la repetiții de teatru, am început două spectacole noi, scriu la un roman, la o piesă de teatru. Să vorbim de asta și de ce fac eu! Eu nu stau să-mi urmăresc oamenii… Pentru ceea ce postează Andreea, pentru ceea ce spune Andreea, să o inviți pe ea. Nu comentez ceea ce face Andreea. Noi ne dorim de foarte mult timp să separăm lucrurile alea profesionale. În casă suntem o familie, încercăm să ne împărțim treburile, să ne organizăm timpul…

Suntem şi acum împreună! De acasă vin! Am fost în vacanţă, apoi am filmat, avut repetiții, am scris, am avut filmări… să mai fac şi vlog? Nu mai pot! Ne-am implicat, mai facem vloguri de gătit când vom mai avea posibilitatea. Dacă sunt pe set, ce să mai facem?! Fiecare își face treburile. Ceea ce se întâmplă între noi rămâne în casă. Verigheta lipsește din ianuarie, de când am fost în vacanţă. I-am dat-o când m-am bălăcit. Verigheta e acasă, la Andreea”, a spus George Burcea, într-o emisiune de televiziune.

Andreea Bălan, mesaj controversat pe rețelele de socializare

Deşi păreau o familie sudată, unită de cei doi copii, lucrurile se pare că nu sunt chiar roze între Andreea Bălan şi George Burcea, chiar dacă Burcea susține altceva. Şi ca un fel de confirmare, Andreea Bălan i-a șters comentariile soțului ei de pe contul său de socializare, apoi i-a dat unfollow. Mai mult decât atât, a scris şi un mesaj care cam face lumină asupra relației cu George Burcea. Andreea Bălan spune în postare că bărbaților le plac femeile puternice, dar doar de dragul cuceritului și nu că vor să trăiască cu ele toată viața.

”Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea. Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică. Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, a scris Andreea Bălan pe o rețea de socializare.

Citește și: VIDEO. Bianca de la Puterea dragostei, momentul adevărului! Dezvăluiri dureroase despre filmulețele compromițătoare din trecut

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!