Connect with us

Celia, probleme de sănătate: „Începusem să țin un mini-regim, dar mă îngrășam și mai mult”! Ce afecțiune i-a dat artistei organismul peste cap

Vedete

Celia, probleme de sănătate: „Începusem să țin un mini-regim, dar mă îngrășam și mai mult”! Ce afecțiune i-a dat artistei organismul peste cap

Întoarsă recent din Australia, cântăreața Celia a trecut prin clipe neplăcute. Celebra artistă a descoperit o afecțiune care a făcut-o să ia în greutate, fără motiv. 

În mai puțin de două luni, Celia s-a îngrășat din senin șase kilograme. Acest lucru s-a întâmplat în ciuda faptului că Celia avea un stil de viață sănătos. Motiv pentru care vedeta a mers la medic pentru a face niște investigații amănunțite. Așa a descoperit că organismul i-a fost dat peste cap din cauza unui hormon secretat în exces: cortizol.

„Din senin au început să se acumuleze kilograme. Mi-am dat seama că nu e normal, nu schimbasem nimic la regimul meu de viață. Începusem să țin un mini-regim, dar mă îngrășam și mai mult. Mi-am făcut analize în Australia. Am avut o perioadă mai grea, ultimul an a fost mai greu, mai plin pentru mine. Hormonul cortizol era în exces, pentru că el nu știe să se oprească. Sunt convinsă că sunt multe femei care se îngrașă din nimic și nu știu nimic despre acest hormon.

Mi s-a spus că nu există un tratament, e important să încerc să reduc stresul. Mi s-a recomandat să iau un tratament naturist: tot felul de ceaiuri. Acest hormon m-a dat peste cap foarte tare. Aveam grijă ce mănânc, dar tot mă îngrășam. În perioada aceea chiar eram foarte stresată. Tu te liniștești, dar hormonul nu știe să spună stop. E nevoie de o perioadă destul de lungă pentru a reuși să-l stabilizezi. Nu puteam să dorm, aveam insomnii puternice. Aveam o stare de lene inexplicabilă”, a spus Celia la Teo Show.

A pierdut o sarcină

Anul trecut, viața a pus-o la încercare pe Celia, iar ușor nu i-a fost deloc. Artista a trecut printr-o serie de probleme, făcând față stresului și durerii. La 33 de ani, Celia a aflat că este însărcinată din nou. Pentru că a vrut ca aceasta să evolueze bine în primul trimestru, vedeta nu a spus nimic despre minunea pe care o trăia. Din nefericire, soarta a avut alte planuri pentru artista care mai are un fiu. Astfel, când a mers la medic ea a aflat că a pierdut sarcina.

„Vreau să vorbesc despre o anumită greutate prin care am trecut acum, de curând. Singurul motiv pentru care îmi doresc să vorbesc este că cel mai bun medicament este reprezentat de rugăciune și natură. Am fost acum două luni de zile la pământ, cred că nici familia mea nu știe exact. Am pierdut o sarcină. A fost un șoc puternic, pentru că mă dusesem la examenul morfologic şi acolo am aflat că am pierdut sarcina – apucasem să mă atașez de suflețelul din burtică. Nicio secundă nu m-am gândit la acest aspect, nu m-am gândit la asta. (…). A fost un avort reţinut de două săptămâni şi ceva în burtica mea – așa se numește. Putea să fie hemoragie, infecţie, Dumnezeu m-a păzit.”, a povestit Celia, în urmă cu ceva timp în cadrul unei emisiuni tv.

De asemenea, artista a mărturisit faptul că dorește să se retragă în Australia alături de familie: „Încercăm să îl ducem pe Angelo în Timișoara la grădiniță, dar mai avem nevoie de niște documente din Australia, mai așteptăm. O să mergem și în Australia, acolo vrem să ne retragem. In ultimii cinci ani am stat în București, Timișoara, Deva și Australia. Toti spun că e frumos, eu spun că e obositor. Eu îl simt alături pe soțul meu, am avut și noi urcușuri și coborâșuri, este important să ne susținem. Trebuie să existe o armonie, asta încercăm să facem. In momentul în care am pierdut sarcina a fost o perioadă dificila, acum reparăm. Eu sunt mai de modă veche, țin foarte mult la familie, suntem potriviți unul pentru celălalt, este important să facem lucrurile să meargă”, declara anul trecut Celia.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!