Connect with us

HeyNews.ro

Cine este primul concurent eliminat de la Exatlon, sezonul 2! A făcut parte din echipa Faimoșilor

Vedete

Cine este primul concurent eliminat de la Exatlon, sezonul 2! A făcut parte din echipa Faimoșilor

Competiția Exatlon a început cu multă tensiune chiar din prima săptămână. Astfel că, echipa Faimoșilor a spus adio unui concurent care în final s-a duelat cu Lili Sandu.

Silvia Stroescu, campioană olimpică, mondială și europeană la gimnastică, este primul concurent eliminat din sezonul al doilea al Exatlon. Ea a fost învinsă în proba eliminatorie de colega sa de echipă, Lili Sandu.

Lili Sandu și Silvia Stroescu, din echipa Faimoșilor, s-au confruntat amândouă cu probleme medicale înainte de proba eliminatorie. Gimnasta a avut glezna umflată, în timp ce actrița a avut probleme la umăr.

Monica Roșu și Lili Sandu s-au despărțit cu lacrimi în ochi de Silvia, care părăsește Republica Dominicană după doar o săptămână. „Îmi este foarte greu să mă despart de ele, dar știu că nu vor sta o veșnicie. Îmi doresc să stea cât mai mult și ne vom vedea când se vor întoarce în țară„, a fost mesajul Silviei pentru cele două prietene din echipa sa.

Ana Georgescu care a fost denumită „Player of the week” s-a sfătuit cu ceilalți colegi de echipă pentru a face eliminarea. „După o analiză alături de echipa mea, nu am făcut singură această alegere și nu mi s-ar fi părut normal să fie așa, a doua nominalizare este Lili”, a transmis Ana Georgescu.

„Simt ca un gol în suflet. Țin la toți colegii mei în parte, țin și la Silvia și astăzi vreau să știe că voi concura și pentru ea, nu împotriva ei”, a fost explicația lui Lili Sandu înainte de confruntare. Monica Roșu îi va simți lipsa prietenei sale. „E un sentiment ciudat, o știu pe Silvia de atâția ani”, a declarat Monica Roșu cu lacrimi în ochi.

Silvia Stroescu a trecut peste pierderea suferită și a recunoscut că este mândră de faptul că a participat la această competiție. „Mă bucur că am avut oportunitatea să particip, să văd despre ce este vorba la Exatlon. Nu pot compara ce se întâmplă aici cu competițiile la care am participat. Da, am avut această accidentare la glezna, dar sunt fericită că am dus traseele până la capăt și asta este, am făcut tot ce am putut”, a spus Silvia Stroescu.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!