Connect with us

HeyNews.ro

Cine s-ar fi gândit. Un cântăreț de muzică ușoară o dă pe muzică de petrecere! Cu ce artiști de TOP lansează HIT-ul verii: ”Colaborarea e menită pentru ca oamenii să vadă și o altă parte a mea”

HOT!

Cine s-ar fi gândit. Un cântăreț de muzică ușoară o dă pe muzică de petrecere! Cu ce artiști de TOP lansează HIT-ul verii: ”Colaborarea e menită pentru ca oamenii să vadă și o altă parte a mea”

Asta da surpriză pentru fani! KARYM, un cunoscut cântăreț de muzică ușoară, se pregătește intens să își surprindă admiratorii cu o schimbare radicală de stil. Mai mult, acesta a pregătit o super piesă alături de Georgiana Lobonț, numită și „Prințesa muzicii populare din Ardeal”, și Armin Nicoară, cunoscut ca și „Regele saxofonului din Banat”, iar admiratorii lor sunt în culmea fericirii! Când va avea loc marea lansare?

KARYM, Georgiana Lobonț și Armin Nicoara șochează pe toată lumea! Cei trei artiști colaborează pentru o piesă la care nu se aștepta nimeni. Fanii așteaptă cu nerăbdare să asculte ce a ieșit!

Urmează colaborarea momentului. Cei trei artiști și-au unit forțele și au găsit rețeta perfectă pentru o piesa de petrecere, veselă și de stare, despre o poveste de dragoste pură, ce doar în basme se mai poate întâlni, care are toate ingredientele pentru a deveni un hit al acestei veri. Piesa va fi lansată la mijlocul lunii August, este produsa de Cipri Popescu și va beneficia și de un videoclip frumos, filmat în Oradea.

Cum au ajuns KARYM, Georgiana Lobonț și Armin Nicoară să colaboreze? Culmea este că cei trei au început să colaboreze dintr-o întâmplare, iar prima înregistrare împreună a fost una plină de peripeții, după cum ne-au povestit chiar artiștii.

„Dacă ar fi să descriu într-un singur cuvânt acest proiect… acela ar fi „nebunie” și o să vă explic și de ce. Colaborarea dintre mine și Georgiana a fost pusă în mișcare de PR-ul nostru comun, Teddy… el știa că-mi doresc acest lucru iar el l-a făcut posibil și țin să-i mulțumesc Georgianei Lobonț pentru încrederea acordată. Când am decis să colaborăm, nu știam piesa nu știam nimic… Am plecat de acasă la Oradea acolo unde are studioul Cipri Popescu, producătorul piesei, urmând ca între timp să primesc o variantă. Într-adevăr am primit o variantă în seara de înaintea filmărilor, una care mi-a plăcut și îmi place enorm de mult… A doua zi cu o oră înainte de înregistrări am decis să schimbăm piesa. Ne-am întâlnit cu toții la studio iar Cipri Popescu a făcut o treabă excepțională mai ales că în aceiași seară am și filmat videoclipul piesei.

Pentru mine nu stilul piesei este noutatea ci faptul că eu chiar cânt acel stil pe piesă. Nu este înserată în ea o parte din stilul meu de muzică ușoară așa cum se obișnuiește. Nu este un mix de stiluri, este stilul Georgianei și a lui Armin iar eu am încercat să fiu parte din acest tot și sper că am făcut o treabă bună. Este o melodie foarte bună, veselă și de stare. Colaborarea e menită pentru ca oamenii să vadă și o altă parte a mea, artiștii sunt versatili în general și muzica e forma de exprimare indiferent de stilul abordat. Voi continua după acest proiect cu o melodie puțin mai aproape de zona mea însă păstrând direcția pe care mi-am propus-o”, ne-a declarat KARYM.

Fanii așteaptă cu sufletul la gură ca hitul verii să fie urcat pe YouTube. Colaborarea este una șocantă, mai ales că cei trei artiști provin din domenii muzicale total diferite: Georgiana Lobont, vine din zona muzicii populare, Armin Nicoara din zona muzicii de petrecere, în timp ce KARYM cântă muzică ușoară. În ultima perioadă, tot mai mulți artiști au făcut colaborări care au inclus stiluri muzicale diferite, dar care au avut un mare succes. Se pare că muzica unește, indiferent de stil.

Georgiana Lobonț: „Colaborarea a luat naștere dintr-o joacă…”

„Urmează o super piesă care va apărea la jumătatea lunii August in colaborare cu ARMIN și KARYM. O numesc super piesă pentru că, cu toată modestia, se simte a fi HIT. Un HIT făcut în doar două ore înainte de filmări, asta e partea amuzantă pentru că noi trebuia să cântăm o cu totul altă piesă dar pentru că simțeam că nu e chiar ce trebuie ne-am întors pe moment și am compus împreună cu producătorul nostru Cipri Popesc, alta la foc automat. Eram contra cronometru și am schimbat pe ultima suta de metri si textul și linia dar acum suntem 100% împăcați că o să iasă exact ce ne dorim. Colaborarea aceasta între mine, Armin și Karym a luat naștere dintr-o joacă, eu și Karym avem același PR comun și vorbind cu el la telefon îmi spunea de Karym că i-ar plăcea mult să cânte o dată și-o dată și el muzică de petrecere pe stilul meu. Mie instant mi s-a aprins beculețul și i-am răspuns PR-ului meu că o să fac un duet cu el. Ca să fie treaba bună și ca să răsune și mai mult această piesă, l-am invitat și pe colegul și prietenul meu Armin Nicoară să fie părtaș la această colaborare pentru că, cu toții știm că de bucură de un mare succes și unindu-ne fanii piesa va fii ascultată de mult mai multă lume.

Dorința aceasta a fost concretizată și organizată într-o săptămână iar Cipri Popescu, în studioul lui, a făcut posibil ca noi să cântăm ceva superb care sigur va plăcea la oameni. Pe canalul lui va apărea și melodia noastră și sunt foarte nerăbdătoare pentru că spre surprinderea mea, vocile noastre, a mea și a lui Karym se potrivesc mănușă iar Armin cu saxofonul face senzație. Am filmat piesa pe la 1 noaptea și a fost mare distracție și veselie pentru că nu ne venea să credem că am reușit. Dar este o vorbă, de mult ori ce gândești și-ți dorești, atragi! Așa a fost și la noi. Stați aproape de noi și urmăriți-ne pentru că vine HIT-ul!!!!!!!❤️”, adaugă Georgiana Lobonț.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in HOT!

To Top
error: Contentul este protejat!