Connect with us

Cine sunt marii câștigători de la Exatlon România sezon 3! Avem primele lor declarații după încheierea competiției

HOT!

Cine sunt marii câștigători de la Exatlon România sezon 3! Avem primele lor declarații după încheierea competiției

Exatlon România 9 iunie: Marea Finala s-a încheiat! Cei doi campioni Exatlon România sezonul 3 sunt Ion Surdu și Andreea Arsine. Ambii vor pleca acasă cu câte un trofeu și câte 50.000 de euro.

Ion Surdu a făcut primele declarații după ce a câștigat titlul de campion Exatlon România sezonul 3, la masculin.

„O sa încep și eu cu începutul, cu prima zi aici. De fapt, cum am plecat eu din România la Exatlon. Am venit încrezător în mine și în puterile mele. In schimb, am ajuns aici, am intrat pe primul traseu și nici măcar nu am reușit să dau. Si pe primul traseu am intrat o singură dată și am intrat cu Gabriel și nici măcar nu m-a lăsat să pun mâna pe sac. Dar am trecut peste acea zi, am încercat să evoluez treptat. Asta am făcut! Mi-am demonstrat, în primul rând, mie că pot. Încercam să îmi demonstrez mie în fiecare zi că pot fi mai bun decât în ziua precedentă. Si se pare că mi-a reușit. Vreau să le spun oamenilor de acasă că trebuie să vă jucați șansa până la capăt, indiferent de ce se întâmplă pentru că de aici vine totul și doar tu poți să îți faci destinul. Poate că vor fi oameni pe lângă care care îți spun că nu poți, sau că nu ai cum să ajungi în punctele în care îți dorești, dar trebuie să crezi în tine de fiecare dată… Pentru mine acesta este un punct cheie. Dacă îmi doresc ceva, trebuie să merg acolo să iau acel ceva indiferent de ce se întâmplă (…) Eu cu siguranță din Exatlon România o să rămân cu ceva aparte aici, pentru că a fost o experiență unică, o experiență foarte frumoasă, cu oameni frumoși pe care i-am îndrăgit. O familie aparte. (…) O felicit pe Nicoleta pentru că a ajuns până aici, o felicit pentru că a avut un parcurs destul de greu. Si-a întrecut de fiecare dată limitele ei și ii urez baftă în handbal mai departe. Sper să vin la un meci de al tău de handbal. O felicit pe Andreea că a ajuns până aici”, a spus Ion Surdu.

Andreea Arsine a făcut un geste nobil după ce a câștigat titlul de campioană la feminin și 50.000 de euro. A spus că va împărți banii cu Nicoleta Lunca. Iată care au fost primele declarații ale acesteia:

„Nu mă gândeam, Cosmin, că voi ridica trofeul, dar mă gândeam că voi ajunge în finală, la început. Dar pe parcurs nu m-am mai gândit la asta pentru că a fost concursul de asa natură, și situație în care am ajuns, nu mai performam, m-am simțit destul de… nu îmi găseam locul ca să spun asa. Chiar m-am întrebat de multe ori dacă mai este locul meu în această competiție. Am avut răbdare, mă bucur că am avut răbdare. Pot să spun că unul dintre lucrurile pe care le-am ținut foarte bine minte când am plecat de acasă a fost discuția pe care am avut-o cu doctorul meu și mi-a spus: Andreea, o să ajungi în momente în care îți va veni să renunti. In care îți va veni să te întrebi de ce mai ești acolo sau să te duci acasă, efectiv, și va trebui să reziști. Asta să ai mereu în cap, să reziști pană la capăt pentru că tu poți. (…) Datorită încrederii pe care mi-a acordat-o mi-am încercat șansa aici. Am venit pregătită și fizic și psihic. Si nu am renunțat nici la ultima minge, nici la ultimul totem, am tras pană la ultima viată. Mă bucur că am reușit…”, a spus Andreea Arsine.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in HOT!

To Top
error: Contentul este protejat!