Connect with us

HeyNews.ro

Colaborare specială pentru piesa „România mea” între Diana Bucșa, Costi, Cream și Minodora

diana bucse la videoclip

Muzică

Colaborare specială pentru piesa „România mea” între Diana Bucșa, Costi, Cream și Minodora

Cu câteva zile înainte de ziua României iată că se lansează o nouă piesă cu artiști cu voci extraordinare. Această se numește „România mea” și este produsă de Costi Ioniță cântată în colaborate de Diana Bucșa în colaborare cu Minodora și Cream la care au filmat un super videoclip regizat de Alex Ceaușu.
O singură colaborare muzicală a strâns la un loc un munte de talent. Astfel că Minodora, Crem și Costi Ioniță au colaborat cu o solistă de aur pe care ați văzut-o la Vocea României, aici fiind vorba de Diana Bucșa. „Mă simt extraordinar de fericită deoarece Costi Ioniță m-a ales să fac parte din cea mai mare producție muzicală, un proiect de România în colaborare cu Cream și Minodora, două artiste îndrăgite și care sunt sigură că va fi un real succes mai ales prin faptul că este o melodie de suflet pentru toți românii care se vor regăsi în versuri. Și bineînțeles în curând pregătesc tot alături de Costi o piesă nouă Fortaaaa”, spune Diana. Și tot ea ne-a spus că „mesajul acestei melodii este foarte profund și sigur va reuși să atingă sufletele tuturor românilor și să ne facă să fim mai uniți în aceste vremuri grele și să ne îndreptam către Dumnezeu uniți. Poate fi un nou început Fortaa alături de Costi care are încredere în vocea mea, ceea ce i a atras atenția în momentul în care m a ales să iau parte la acest proiect”, spune Diana. Va invităm să dați play și să urmăriți noul videoclip.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Muzică

To Top
error: Contentul este protejat!