Connect with us

HeyNews.ro

Coronavirus dă peste cap divorțul Andreei Bălan de George Burcea! „Nu va fi la notar” Cu cine vor rămâne fetițele celor doi

Vedete

Coronavirus dă peste cap divorțul Andreei Bălan de George Burcea! „Nu va fi la notar” Cu cine vor rămâne fetițele celor doi

Andreea Bălan va rămâne măritată cu George Burcea până trece coronavirusul, și din păcate, între cei doi pare să nu mai existe cale de întoarcere. Cântăreața este mai hotărâtă ca niciodată să divorțeze de tatăl fetițelor sale! Jumătatea trupei Andre a dezvăluit cum se va desfășura divorțul!

Andreea Bălan și George Burcea au format câțiva ani unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul autohton, motiv pentru care sute de fani au fost extrem de dezamăgiți atunci când aceștia au anunțat că se despart definitv. Se pare că cei doi nu se mai înțeleg deloc și sunt mai hotărâți ca niciodată să divorțeze, însă vor mai rămâne o perioadă căsătoriți din cauza pandemiei globale de coronavirus. Din aceast motiv tot mai multe judecătorii din București și din țară amână procesele de divorț cu 3-6 luni. În aceste condiții, Andreea și George nu au cum să se mai despartă legal până nu trece epidemia.

Andreea Bălan este foarte decisă în ceea ce privește separarea de George Burcea. Artista a făcut dezvăluiri despre divorț și cum se va desfășura în cadrul unei emisiuni TV. Andreea a declarat că urmează să depună actele, însă divorțul nu va avea loc la notar, ci la tribunal. Motivul? Cele două fetițe. Potrivit spuselor cântăreței, dacă nu le-ar fi avut pe Ella și Clara, divorțul ar fi putut să aibă loc la notar.

„Pentru că fiind doi copii la mijloc… la notar se putea dacă nu erau copii. (…) Dar tribunalele acum sunt în pauză”, a declarat Andreea Bălan la „Agenția VIP”.

Nu mai vrea să-i mai fie asociată imaginea cu George Burcea

Mai mult, Andreea Bălan a mărturisit că nu vrea să-i mai fie asociată imaginea cu soțul său. În ceea ce le privește pe fetițe, acestea vor rămâne la ea.

„Ideea este că oricum aceasta este situația și așa rămâne adică nu există cale de întoarcere și nu-mi doresc să mai fiu asociată ca imagine, probabil nici el, deci nu dorim să mai fim asociați. Asta este viața și mergem înainte separat. Fetele bineînțeles că rămân la mine, cu domiciliul la mine”, a mai spus artista în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

Andreea Bălan, supărată foc pe George Burcea după ce a spus că nunta din America a fost „o făcătură ordinară”

”Haideți sa nu mai pledam în victime pe la Tv doar de dragul publicului, emoției sau mai ales al marketingului… Când marketingul bate sufletul, face ca de exemplu un vis american sa fie doar o făcătură ordinara, o ședință foto de dragul publicului, fără a avea substrat, candoare, dorință pura sau alte sentimente care au legătură cu sufletul omului….”, spunea George Burcea în mesajul pe care l-a dat publicității în momentul în care Andreea Bălan a vorbit, la tv, despre divorțul lor.

Andreea Bălan a fost extrem de jignită de mesajul postat de George Burcea. ”Andreea a rămas mască când a văzut că George se plânge că au făcut acea ceremonie pe plajă, în America. E cu atât mai supărată cu cât, la acea vreme, el insista să facă gestul, el era mai fericit ca niciodată. De altfel, încă de atunci, Andreea a fost impresionată de reacțiile lui George, care, de fericire că este în America, chiar în locul în care s-a filmat serialul acela, a plâns de emoție. Acum însă, să o acuze că a făcut totul pentru ochii lumii, i s-a părut rea mult. De aceea, după ce a citit mesajul lui George, Andreea nici nu mai vrea să vorbească cu el, ea s-a lămurit, și-a dat seama că ceva grav s-a petrecut cu el, că nu mai este cale de întoarcere. Andreea este convinsă că George s-a schimbat atât de mult din cauza problemelor de care s-a aflat în ultima vreme și speră că, timp de cinci ani, el nu a jucat doar un rol în relația cu ea”, spune sursa WOWbiz.ro.

De altfel, la acea vreme, povestea Andreea Bălan, ceremonia făcută a fost una care i-a plăcut enorm lui George Burcea. ”Chiar a doua zi, imediat după ce am aterizat a trebuit să mergem ca George să vadă. (…) La ora cinci jumătate dimineaţa eram pe plajă să vedem răsăritul. A fost cam înnorat. George s-a bucurat foarte tare. Am făcut ceremonia în Malibu. (…) Avea lacrimi în ochi, era foarte emoţionat. Peste douăzeci de ani să ajungi în locul acela… dacă îţi doreşti ceva cu adevărat ţi se îndeplineşte. Ulterior în viaţă le-am scris pe un carneţel şi le-am recitit după doi, trei ani şi am văzut că s-au implinit. A fost un moment foarte, foarte emoţionant pentru el.”, a declarat Andreea Bălan, la acea vreme.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!