Connect with us

HeyNews.ro

Culiță Sterp, mesaj uluitor pentru Bianca de la Puterea dragostei, la doar o zi după ce s-a aflat că s-a despărțit de Carmen de la Sălciua

Vedete

Culiță Sterp, mesaj uluitor pentru Bianca de la Puterea dragostei, la doar o zi după ce s-a aflat că s-a despărțit de Carmen de la Sălciua

Culiță Sterp a postat un mesaj neașteptat pe Instagram pentru Bianca de la Puterea dragostei, la doar o zi după ce s-a aflat că s-a despărțit definitiv de Carmen de la Sălciua. Nimeni nu se aștepta la asta!

Cântărețul de muzica de petrecere sare în apărarea Biancai de la Puterea dragostei, după ce în weekend au apărut mai multe poze și filmulețe controversate din trecutul concurentei. Culiță Sterp a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare pentru cei care în ultimele zile au aruncat cu pietre în Bianca.

Citește și: S-au împăcat când nimeni nu se aștepta și s-au despărțit în mare secret. Cel mai controversat cuplu a pus capăt relației. De ce și-au spus ”ADIO” Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp

Într-un mesaj pe postat pe InstaStory, Culiță spune că el nu judecă comportamentul Biancăi și nici restul oamenilor nu ar trebui să o facă.

„Ați înnebunit toți cu Bianca de la Puterea Dragostei cu filămrile alea, am primit foarte multe mesaje. Fraților, fiecare e liber să facă ce vrea cu viața lui, eu o am o singură întrebare pentru fetele care râd de ea: voi nu faceți exact la fel? Exact asta faceți și voi doar că nu sunteți filmate! Nu mai judecați că nu sunteți sfinte niciuna! Nu îi iau apărarea Biancăi, dar cine suntem noi să judecăm? Dumnezeu ne judecă pe fiecare!”, a scris Culiță Sterp pe Instagram.

Bianca de la Puterea dragostei, primele declarații după apariția imaginilor compromițătoare

„Am cearcăne, ochii roșii și toate cele. Vreau să vorbesc cu voi. Au fost trei zile de coșmar, în care viața mi-a fost distrusă. Am crezut că o persoană îmi poate distruge viața, însă sunt încă aici, nu m-am sinucis. Nu am fugit, sunt încă aici, asta datorită vouă. Sunt oameni care au trecut peste, care m-au înțeles și susținut. Vă sunt datoare cu niște explicații. Mulți susțineți că nu sunt persoana pe care ați susținut-o la început. Sunt tot eu. Trebuie să țineți cont de faptul că atunci când am intrat în emisiune aveam doar 19 ani. Cu toți ați observat că nu sunt un copil normal, aici mă refer la faptul că eram un copil maturizat. Greutățile vieții m-au dus în acea stare, la acea gândire. Nu am putut să-mi expun viața în totalitale. În urmă cu 20 de minute am vrut să-mi fac bagajul și să fug. Am vrut să fug cât de departe pot și să nu ies multe zile din casă. Însă m-am hotărât să citesc mesajele, cele frumoase și cele urâte.

Citește și: Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce s-a despărțit definitiv de Culiță Sterp: ”Este nimic în comparație cu…”

Nu m-am prostituat, nu am câștigat bani din asta. Au fost două săptămâni în acea perioadă, care din punctul de vedere a fostului meu iubit, acele două săptămâni ar fi trebuit să-mi distrugă viața.

Au fost șase luni de zile în care toată lumea a spus că nu arăt bine, că sunt slabă, că arăt rău, că nu mă place nimeni. Nimeni nu bea alcool de plăcere, oamenii beau alcool pentru că sunt nefericiți. Eu sunt vinovată pentru ce am făcut. Nu sunt mândră de ce am făcut. Vreau să luați în calcul că eram un copil. Eu aveam 17 ani și el 24 de ani. Și în acea perioadă am vrut să fiu iubită. Dacă acel băiat mă convingea pe mine că e ceea ce-mi place, poate că eram tot acolo. Însă eu sunt aici și am făcut ce mi-am dorit. Să fiu un copil care-și câștigă banii singură”, spune Bianca. Citește declarația completă aici!

Citește și: Livian, revoltat după apariția imaginilor compromițătoare cu Bianca Comănici: ”Am avut șoc… E greșeala ei, nu e de scuzat”

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!