Connect with us

HeyNews.ro

Cum a ratat un cunoscut cântăreț să ajungă fotbalist! Acum regretă: ”Dacă ar fi să dau timpul înapoi!”

Vedete Populare

Cum a ratat un cunoscut cântăreț să ajungă fotbalist! Acum regretă: ”Dacă ar fi să dau timpul înapoi!”

Fotbalul a fost una dintre cele mai mari pasiuni ale sale, visa să ajungă un campion precum Gică Hagi și să joace pe cele mai mari stadioane. Visa ca fanii să-i scandeze numele, însă viața a avut alte planuri cu el.

Mihai Priescu, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzica populară și de petrecere din zona Olteniei, a fost îndrăgostit de fotbal, și-a dorit o cariera de succes în domeniul sportului, însă nu a reușit să-și îndeplinească visul! Cauza? Situația financiară pe care o avea atunci. Dar nu mai poate da timpul înapoi, așa cum ar dori, așa că muzica este pasiunea lui de mulți ani. Un domeniu pe care îl iubește, după cum zice, la fel de mult. A și reușit, de altfel, să-și construiască o carieră de succes. De-a lungul anilor, Mihai Priescu a înregistrat multe melodii, de la folclor, muzică de petrecere, până la manele, singur sau în colaborare cu artiști celebri precum Tinu Veresezan, Petrică Nicoară și Armin Nicoară, Claudia Puican, Cristian Rizescu și mulți alții.

„Muzica și sportul au fost cele două pasiuni ale mele. Îmi plăcea, fiind mic, să joc fotbal, iar dacă ar fi să pot da timpul înapoi și să am posibilități financiare, cred că asta aș face. Regret că nu am făcut carieră și în fotbal! Ca să renunț la muzică trebuie să mai treacă ani buni din viață. Momentan, nu mă gândesc să renunț, mă gândesc cum să progresez și mai mult”, a declarat Mihai Priescu.

Cum s-a apucat de muzica Mihai Priescu

„Întâlnirea cu muzica a avut loc în jurul vârstei de 12 – 13 ani, când după lungi rugăminți am primit ca și cadou în perioada sărbătorilor de iarnă o orga electronica. Cadoul l-am primit din partea părinților mei, evident, iar cel care mi-a înțeles cu adevărat aceasta dorința, pasiune, a fost tatăl meu, căruia i-am mulțumit de fiecare dată când am avut ocazia. Primele persoane care m-au susținut, au fost părinții mei, dar cel mai mult dintre cei doi, tata. Mi-a zis asa : „Iți iau o orgă, dar să nu uiți și de școală! Cartea să fie pe primul loc.”

Am fost un elev destul de bun la scoală, nu cel mai bun, dar nici nu i-am făcut vreodată de râs pe părinții mei. Prima și cea mai importantă etapă este cea de început, pentru că așa am reușit să-mi urmez visul. A urmat apoi o perioada în care cântam la un restaurant, în perioada imediat următoare absolvirii liceului… Cântam la orgă și din când în când cu vocea, iar patronul restaurantului îmi zice să las orga și să ies în față să cânt la microfon pentru că am o voce plăcută și e păcat să rămân undeva acolo în spate. M-a ajutat și mi-a dat un impuls pozitiv acest sfat. Am ținut-o așa până când am terminat liceul (Liceul de Telecomunicații). Am intrat apoi la Facultatea de Științe Economice și am început să urmez si cursurile Școlii Populare de Arte din Târgu Jiu, secția canto. Nu m-am mulțumit cu atât, iar după ce am absolvit Management în cadrul Universității Constantin Brâncuși, m-am înscris și la Universitatea Spiru Haret din București, secția Pedagogie muzicală. După ce am absolvit această facultate, chiar m-am gândit o perioadă să și profesez, dar încă nu este timpul trecut”, a mai dezvăluit Mihai Priescu.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete Populare

To Top
error: Contentul este protejat!