Connect with us

Cum și-a început Carmen de la Sălciua cariera muzicală: ”M-au pus mirii pe o boxă și am început să cânt”

Vedete

Cum și-a început Carmen de la Sălciua cariera muzicală: ”M-au pus mirii pe o boxă și am început să cânt”

În prezent este una dintre cele mai vizualizate artiste de pe Youtube, fiind considerată „Regina Youtube-ului”, și una dintre cele mai solicitate prezențe la evenimente, dar nimeni nu știe că îndrăgita Carmen de la Sălciua a pornit de jos!

Citește și: Drama neștiută a lui Carmen de la Sălciua: „În fiecare relație l-am căutat pe tata”! Ce durere poartă în suflet artista cu milioane de vizualizări pe Youtube

Acum are tot ce-și dorește, dar lucrurile nu au stat mereu așa în viața lui Carmen de la Sălciua. Invitată la „Teo Show” de la Kanal D, artista a povestit totul despre începuturile carierei sale muzicale.

„Eu tot timpul am emoții peste tot. Eu nu las pe nimeni să-mi adreseze întrebări…fac așa un paravan, în spatele căruia mă ascund. Nu am nimic de ascuns, dar așa sunt eu. Eu am emoții pentru că sunt foarte vorbită, foarte pusă la zid de multe ori și aleg să mă asund oarecum în carapacea mea și să fiu singură, pentru că oamenii judecă fără să știe.

Mai am o soră, mai mică decât mine cu 5 ani. Imediat după ce am terminat generala am urmat un liceu de muzică din Alba Iulia, după care mi-am făcut o formație și am început să cânt, la evenimente. Am trecut prin diverse experiențe neplăcute, pentru că întâlnești tot felul de oameni, e greu să fii fată.

Citește și: Recunoşti fetiţa din imagine? Astăzi este una dintre cele mai iubite cântăreţe din România, cu milioane de vizualizări pe Youtube! Fotografii de colecție

Eu am în trupa mea 7 băieți și cunosc tot prototipul bărbătesc. Nu mi-am schimbat formația, pentru mine ei sunt cei mai buni. Cred că prima nuntă la care am cântat a fost când eram în clasa a 3-a, m-au pus mirii pe o boxă și am început să cânt, nu aveam temeri să cânt. După ce am terminat clasa a 8-a i-am zis mamei mele că vreau să fac o carieră în muzică. Mama m-a susținut.

Eu mereu trec mai departe, nu am pus pe nimeni la punct. Ca artist, trebuie să fii foarte tolerant. La evenimentul respectiv, tu ești al lor, nu neapărat să te consideri un produs, dar cu limită, cu respect”, a povestit Carmen de la Sălciua la „Teo Show”.

Citește mai multe știri despre Carmen de la Sălciua pe HeyNews.ro!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro.

3 Comentarii

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!