Connect with us

HeyNews.ro

Cutremur în televiziune! Vladimir Drăghia a fost condamnat la opt luni de închisoare, plus 80 de zile de muncă în folosul comunității!

Vedete

Cutremur în televiziune! Vladimir Drăghia a fost condamnat la opt luni de închisoare, plus 80 de zile de muncă în folosul comunității!

Cutremur în lumea televiziunii! Vladimir Drăghia a fost condamnat la opt luni de închisoare, plus 80 de zile de muncă în folosul comunității! Prezentatorul de la Kanal D a fost găsit vinovat pentru conducere sub influența alcoolului.

Citește și: Veste URIAŞĂ despre marea campioană MONICA ROŞU: ”A fost un moment frumos”! S-a întâmplat după eliminarea de la EXATLON

În urmă cu doi ani și jumătate, Vladimir Drăghia a trecut printr-o experiență neplăcută, pentru care a ajuns, ulterior, să plătească. După o noapte de pomină în stațiunea Mamaia, unde a băut câteva pahare, actorul s-a urcat la volan. La acea vreme se desfășura campania “Litoral fără droguri“ și, spre ghinionul său, polițiștii au oprit mașina pe care o conducea, informeaza cancan.ro. Atunci actorul a fost testat de agenti cu aparatul etilotest, care a aratat o alcoolemie de 0.66 mg/l alcool pur in aerul expirat. Cand a vazut ca este filmat, Vladimir Draghia a facut un adevarat circ.

Pe 28 noiembrie, magistrații de la Tribunalul Constanța au ajuns la un verdict. Vladimir a fost condamnat la închisoare, ce-i drept, cu suspendare, și va fi obligat să respecte niște reguli stricte pentru a nu ajunge după gratii. În plus, va trebui să execute și 80 de zile de muncă în folosul comunității.

“În baza art. 396, alin.2 Cod pr. pen. cu aplicarea art. 396, alin.10 Cod pr. pen. condamnă pe inculpatul D.V.R. – la o pedeapsă de opt luni închisoare pentru savârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, prev. de art. 336 alin. 1 C.pen.

În baza art.91 Cod penal dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere.

În baza art.92 alin.(1)/Cod penal stabilește un termen de supraveghere de doi ani.

În baza art. 93 alin. (1) C. pen. obligă inculpatul ca, pe durata termenului de supraveghere, să respecte următoarele măsuri de supraveghere:

1. a) să se prezinte la Serviciul de Probațiune de pe lângă Tribunalul Consțanta, la datele fixate de acesta;

2. b) să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa;

3. c) să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile;

4. d) să comunice schimbarea locului de muncă;

5. e) să comunice informații și documente de natura a permite controlul mijloacelor sale de existență.

În temeiul art. 93, alin.2, lit.b) Cod pen. impune inculpatului obligația de a frecventa un program de reintegrare socială derulat de serviciul de probațiune.

Potrivit art. 93 alin.(3)/Cod penal., pe durata termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul Primariei/Consiliul Local Sector 2 București, pe o perioadă de 80 zile, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă.

În baza art. 91 alin. (4) C. pen. atrage atenția inculpatului asupra dispozitiilor art. 96 Cod penal, în sensul că, dacă nu va respecta măsurile de supraveghere sau dacă nu va executa obligațiile impuse sau va săvârși o nouă infracțiune în termenul de supraveghere, instanța va revoca suspendarea și va dispune executarea pedepsei.

În baza art.272 raportat la art.274 alin.1/ Cod proc. penală obligă inculpatul la plata către stat a sumei de 1.200 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare (1.000 de lei din faza de urmărire penală).

Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei de pe minută.

Pronunțată în ședință publică, astăzi, 28.11.2018”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Constanța.

Vladimir Drăghia: “Îmi dau seama că am greșit”

Vladimir a vorbit despre acest incident și a mărturisit că îi pare rău că s-a urcat la volan în stare de ebrietate, dar și pentru faptul că nu va mai conduce o bună perioadă. “În urmă cu doi ani și ceva am urcat băut la volan, la mare. M-a prins poliția, am și dosar penal. De atunci nu mai conduc. Dacă mă întrebai atunci, cred că ziceam cu jumătate de gură că îmi pare rău. Acum, că am un copil, mă gândesc serios. Îmi dau seama că dacă ar merge unul pe stradă cu mașina, băut, aș avea o problemă destul de mare cu asta. Îmi dau seama că am greșit. Practic, plătesc și acum, pentru că eu nu conduc. Și probabil că nu voi conduce câțiva ani de-acum încolo”, a povestit Vladimir Drăghia, despre una dintre marile greșeli ale vieții lui.

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV! Carmen de la Sălciua Oficial, TOT ADEVĂRUL despre divorț, carieră, fericire şi iubire: “Sunt o femeie liberă! Nu e vina mea că nu am divorțat până acum!” Cum răspunde artista la acuzațiile de infidelitate făcute de fostul soț

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Veste URIAŞĂ despre marea campioană MONICA ROŞU: ”A fost un moment frumos”! S-a întâmplat după eliminarea de la EXATLON - HeyNews.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!