Connect with us

Dani Oțil, criticat dur de Iulia Albu! „Arată mai bine cu spatele decât cu…”

Vedete

Dani Oțil, criticat dur de Iulia Albu! „Arată mai bine cu spatele decât cu…”

Iulia Albu a comentat dur cele mai recente apariții ale prezentatoului de televiziune Dani Oțil. Și o spune fără menajamente, în stilu-i caracteristic.

Pe blogul său, fashion-editorul a făcut comentarii legate de cele mai recente ipostaze în care s-a fotografiat Dani Oțil, prezentatorul matinalului de la postul de televiziune Antena 1. Aparițiile lui Dani Oțil nu au impresionant-o pe Iulia Albu.

Fashion editorul este de părere că lui Dani Oțil nu îi stă bine cu o căciulă pe cap. În consecință, Iulia consideră că Dani arată mult mai bine… cu spatele decât cu respectiva căciulă.

„Cușma și cureaua lată, cum era vinul odată. Dani Oțil arată mai bine cu spatele decât cu căciula. Nu știu ce anume vrea să arate exact, însă două lucruri mă fascinează în aceste imagini:
1 – punguța cu două bile sau, mă rog, nu-mi dau seama exact despre conținutul ei și, firește…
2 – căciula/prosopul/bluza înfășurată în jurul capului și gâtului. Noroc că este blurată imaginea din spate și putem admira în deplină splendoare piesa de o avangardă notabilă.
NOT! Dacă ar fi să-l trimit pe Dani Oțil la un concurs de stil l-aș trimite la…. cred că Dani Oțil este bine acolo unde este el. Momentan”, a afirmat Iulia Albu.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!