Connect with us

HeyNews.ro

De vorbă cu Ighor Jivco, antrenor de fitness și nutriționist: ”Dacă ai atitudinea potrivită, poți reuși orice!” Află-i povestea de viață

Interviuri

De vorbă cu Ighor Jivco, antrenor de fitness și nutriționist: ”Dacă ai atitudinea potrivită, poți reuși orice!” Află-i povestea de viață

Dintotdeauna am susținut, am promovat și am povestit despre oamenii puternici, oamenii care construiesc, care creează frumosul pentru ei și pentru ceilalți, oameni pentru care cariera înseamnă o permanentă descoperire de sine. Ighor Jivco face parte din această ligă, cu o carieră de succes la activ și o poveste inspirațională de viață.

Continuăm seria de interviuri despre sport și fitness cu oameni care ne inspiră. Zilele acestea am stat de vorbă cu Ighor Jivco, un tânăr antrenor de fitness și nutriționist din Timișoara. În vârstă de 23 de ani, Ighor face sport din adolescență, a fost membru al echipei de fotbal de Juniori al Acs Poli Timișoara, și este înzestrat cu o experiență vastă în domeniul fitness-ului de peste 7 ani iar acum e pregătit să vă transforme corpul și stilul de viață. Sportul este viața lui și nu își imaginează o zi fără antrenamente. Află povestea de viață a lui Ighor Jivco, într-un interviu, în exclusivitate pentru HeyNews.ro. Enjoy!

HeyNews.ro: Salut, Ighor Jivco. Spune-ne, te rugam: cine ești și de unde vine pasiunea ta pentru sport? Cum ai ajuns să te ocupi de fitness?

IGHOR JIVCO: Povestea a început la 17 ani și 184 zile. Am fost membru al echipei de fotbal de Juniori al Acs Poli Timișoara pe atunci iar momentul 0 pentru mine a fost conștientizarea propriilor abilități raportate la dezvoltarea ca și sportiv într-un ansamblu plin de interese sau “plăceri“ materiale. Am fost un copil frustrat și în același timp insuficient rațional cât să realizez adevăratele valori și potențialul personal de a demonstra oricui contrariul. Am realizat atunci că gantera de 5 kg reprezintă aceeași greutate atât pentru mine, cât și pentru toți ceilalți. Am mai realizat atunci că sănătatea fizică și mentală este reflecția propriei discipline în orice aspect al vieții. Mi-am regăsit puterea și domeniul de dezvoltare perfect în fitness și nutriție, iar de atunci m-am asigurat că nimeni nu poate să citească mai multă informație utilă, să investească mai mult în antrenori și formatori, să experimenteze toate procesele ca mai apoi să ghideze, să aplice informația și să transmită perceperea de abordarea a unui stil de viață sănătos cu mai mult interes decât o fac eu. Sentimentul de nedescris îl reprezintă bucuria/mulțumirea unei persoane că ai reușit să aduci un mic aport în ceea ce privește ghidarea, dezvoltarea și perceperea unui stil de viață sănătos.

HeyNews.ro: Știu că ești și antrenor personal în Timișoara? Cum ți se pare lucrul cu oamenii? Cum îți câștigi clienții și cum reușești să îi păstrezi?

IGHOR JIVCO: Da, așa este. Activez ca și antrenor personal în Timișoara, dar și online. Axându-mă mai mult pe latura online. Cred cu tărie că succesul în această profesie vine dacă în primul rând ești un bun psiholog. Perceperea mea asupra lucrului cu oamenii poate fi rezumată în afirmația anterioară. Niciodată nu m-am gândit cum să-mi câștig / păstrez clienții. Eu doar îmi fac treaba cât pot de bine iar oamenii pur și simplu aleg ce li se recomandă că este mai bun.

HeyNews.ro: Cum arata o zi din viața ta? Câte ore dedici antrenamentelor?

IGHOR JIVCO: O zi din viața mea arată… plin! Pentru că așa-mi place mie să mi-o fac. De la rutina de dimineață cu trezitul la 04:30-5:00 până seara târziu. Activitățile sunt diverse, dar mereu este prezentă activitatea cu clienții.

HeyNews.ro: În ce constă dieta ta?

IGHOR JIVCO: Depinde de calendar. Dacă sunt în pregătire pentru o competiție, arată restrictiv dpdv caloric.
În rest, absolut la fel dar cu kcal mai multe. Alimentele rămân aceleași, cum ar fi: ovăz, pui, cartofi, orez, pui, pește, fasole etc.

HeyNews.ro: Care consideri că e rețeta succesului pentru cineva care face sport ca să se mențină în formă? Ce tip de mișcare ar trebui să facă și cât?

IGHOR JIVCO: Nu cred că există o anumită rețetă a succesului. Cred că fiecare trebuie să își găsească propriul echilibru. Dacă este să enumăr câteva principii, printre ele s-ar număra: disciplina, mentalitatea de învingător și perseverența. Pe scurt: atitudinea. Dacă ai atitudinea potrivită, poți reuși orice.

HeyNews.ro: Folosești / recomanzi suplimentele pentru creșterea masei musculare?

IGHOR JIVCO: Folosesc suplimentele. Le recomand doar persoanelor care au deja un stil de viață sănătos și o alimentație pusă la punct. Pentru că ele fac ce și descriu, “suplimentează“. Nu înlocuiesc mesele și nu fac minuni.

HeyNews.ro: Ce obiective ai pentru anul acesta?

IGHOR JIVCO: Prefer să le arăt, nu să discut despre ele!

HeyNews.ro: Care este cea mai mare realizare din viața ta?

IGHOR JIVCO: Câștigarea și construirea unei mentalități care-mi permite să trec peste orice obstacol întâmpin în drumul spre succes.

HeyNews.ro: Ce consideri că le lipsește românilor pentru a avea un stil de viață sănătos?

IGHOR JIVCO: Îndrumarea. Interesul corelat cu acțiunea. Decizia de a face o schimbare. Prioritizarea lucrurilor importante este în sine problema.

HeyNews.ro: Care este cel mai important mesaj pe care vrei să-l transmiți oamenilor?

IGHOR JIVCO: Să aibă încredere în orice fac. Să nu se dea bătuți niciodată pentru că în viață, nu este despre ceea ce îți propui să faci și să reușești, ci despre ce ți se întâmplă și cum reacționezi.

HeyNews.ro: Ai lansat „Winner Thoughts”, un Podcast despre ceea ce ești și ce faci. Spune-ne mai multe detalii despre asta…

IGHOR JIVCO: Winner thoughts este menit să îți facă cunoștință cu oameni cu o mentalitate de învingător. Astfel, făcându-se remarcați. Este un podcast despre ceea ce ești și ce faci ca să obții ceea ce îți dorești. Domenii inedite, invitați neașteptați și doza de spontaneitate de care ai nevoie ca să îți facă ziua mai frumoasă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ighorjivco

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ighorjivco

Ești sportiv? Ai o poveste de viață inspirațională? Scrie-ne povestea ta pe Instagram, iar noi o facem publică cititorilor noștri! 🙂

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Interviuri

To Top
error: Contentul este protejat!