Connect with us

Decizia şocantă luată de Mădălin de la ”Puterea dragostei”: ”Sper că îmi veți fi alături în această situație”

Vedete

Decizia şocantă luată de Mădălin de la ”Puterea dragostei”: ”Sper că îmi veți fi alături în această situație”

Mădălin, fostul concurent de la „Puterea dragostei”, a luat o decizie uimitoare. Chiar dacă este unul dintre cei mai apreciaţi foşti concurenţi şi are parte de susţinerea admiratorilor, aceste lucruri nu l-au făcut pe Mădălin să se răzgândească.

Mai exact, Mădălin de la „Puterea dragostei”, cunoscutul show matrimonial de la Kanal D, a hotărât să se retragă din viaţa publică o perioadă, dezamăgit fiind de falsitatea din lumea online. Fostul concurent este dezamăgit de anumite persoane şi preferă să ia o pauză pentru a se regăsi şi pentru a se concentra la lucrurile cu adevărat importante pentru el.

„Cu această poză îmi iau o pauză de la rețelele de socializare. Vreau această perioadă de pauză pentru a mă concentra mai mult pe mine fără să ascult părerile din jur. Toți suntem buni să dăm sfaturi cu viețile altora dar când vine vorba de noi ne ascundem. Pe Facebook-Instagram văd numai oameni „perfecți”, dar dacă stai să vorbești 5 minute cu ei îți dai seama că sunt un steag purtat de vânt. Persoane care preferă like-uri la poze și citate despre cocalari în loc de un share pentru o cauză umanitară. Prefer această pauză pentru a mă concentra în continuare pe formarea mea ca persoană atât din punct de vedere profesional cât și sentimental fără a mai vedea aceste lucruri „perfecte”. Lucrurile bune durează de obicei puțin iar eu am luat doar ce a fost pozitiv și am continuat să fiu bărbatul asumat și cu suflet bun. Cu siguranță această pauză va acoperi acele lipsuri la care eu lucrez pentru a deveni cât mai bun în tot ceea ce fac. Sper că îmi veți fi alături în această situație chiar dacă nu am motivat foarte bine decizia mea. #fițireali #fițivoi #fițibuni”, a scris Mădălin de la „Puterea dragostei” pe reţelele sociale.

Mădălin a fost eliminat pentru a doua oară din Casa „Puterea Dragostei”!

La inceputul anului, Mădălin a fost eliminat pentru a doua oară din Casa „Puterea Dragostei”! Cu toate ca decizia l-a marcat, Madalin a plecat din competitie cu zambetul pe buze. „Daca vor fi alte fete cu siguranta imi doresc sa ma intorc. Dar asa, nu! De ce, sa vin pentru o saptamana? Mai mult petrec pe avion!”, a spus el inainte de a iesi din casa.

Mădălin şi Viorela au fost printre primele cupluri care s-au format în Casa „Puterea Dragostei”, iar acest lucru i-a făcut foarte fericiţi. Însă, după ce Mădălin a fost eliminat pentru prima oara, lucrurile s-au schimbat radical intre cei doi. Viorela a făcut cuplu cu Ștefan, la doar doua zile după ce a fost eliminat Mădălin.

Mădălin-Georgian Ion, în vârstă de 25 de ani, a participat si la show-ul matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” de la Antena 1. Mădălin a povestit că la emisiunea la care a participat în trecut a intrat cu alt scop decât găsirea fetei perfect, şi anume să-şi facă fosta iubită geloasă. Punct ochit, punct lovit! Chiar dacă a funcţionat pentru o perioadă acest lucru, Mădălin şi prietena sa din acea vreme s-au despărţit din cauza părinţilor.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!